Monster T5 V19 serisine insyde BIOS gelecek mi? Laptop yeni çıkmış olmasına rağmen adını tam bilmediğim fakat mavi beyaz olan pixelli klasik bir BIOS kullanıyor. Bu güncelleme gelecek mi?
Çoğu laptop zaten bu BIOS'u kullanıyor.
Hem laptopla tüm gününüzü BIOS'tamı geçiriyorsunuz ? Neden bu kadar önemli şahsen tek önemli olan son güncelleştirmeleri almış olması.
Kalite konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sen ne kadar para verirsen karşılığında aldığın o. Diğer markalara göre ucuz olmasının bir diğer sebebi de kasanın plastik oluşu.
Kalite konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sen ne kadar para verirsen karşılığında aldığın o. Diğer markalara göre ucuz olmasının bir diğer sebebi de kasanın plastik oluşu.
Çoğu laptoplarda bu BIOS'lar kullanılır. Monster kalitesi dedim ama bazı yozlazmışlar ironi olduğunu anlamadılar işaret koyduğum halde. Bazıları buna yetiyor işte.
Çoğu laptoplarda bu BIOS'lar kullanılır. Monster kalitesi dedim ama bazı yozlazmışlar ironi olduğunu anlamadılar işaret koyduğum halde. Bazıları buna yetiyor işte.