Monster Tulpar T5 v20.1.1 BIOS güncellemesi yapmak tehlikeli mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Oyunlardaki FPS düşüşlerinden dolayı BIOS güncellemesi yapmaya karar verdim. Ama Monster Destek'den dosyaları istediğimde beni bu şekilde uyardılar. Yapmaktan biraz korkuyorum açıkçası. Eğer tehlikeli bir işlem değilse dosyaların nasıl hazırlanacağı ve nasıl BIOS güncellemesi yapacağımı gösteren bir video var mı?
Model: Monster Tulpar T5 v20.1.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha, bu nasıl bir mesaj ya? Bilgisayarcı Muhittin abi bile yapar. Dosyayı bir flash belleğe at, ardından güncelleme kısmından aç bekle bu kadar. Şarjda yapmanız daha iyi olur tabii. Profesyonellik gerektiren bir işlemdir yazısına 1 saat daha güleceğim sanırım.

Bir videoda Rufus ile bir şeyler yapıyorlardı, ama tam hatırlamıyorum nasıl yaptığını. Update BIOS'da hangi sekmede var?

Şurada rehber var. Baştaki kısımları size dosyaları verdikleri için atlayabilirsiniz.

Bence bilgisayarını gönder. Çünkü FPS düşüşleri ısınmadan yani tozlanma veya termal macun eskimesi kaynaklı da olabilir.
Hem BIOS güncellemesi yaptırırsın hem de PC temizliği ve termal macun yeniletirsin bunlar da "Ömür boyu ücretsiz" bir hizmet. Ben de eski sürüm Moster kullanıcısıyım oradan biliyorum.

"Mail attım kendilerine. Monster servisine pek fazla götürmek istemiyorum laptop'u Coronavirüs sebebiyle. Çok uzun sıraları oluyor 2 sokak dolu oluyor nerdeyse. Kendim yükleyebilir miyim bazı yerlerde bios güncellemesinin riskli olduğu yazıyordu." demişti arkadaş. Kendisi de biliyordur bence servise götürmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…