Monster Tulpar T5 v20.1 gömülü pil değiştirilebilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 5 aydır Monster Tulpar T5 v20.1 kullanıyorum. Aldığım güne lanet etmeye başladım. Neredeyse 1.5 saat şarjı anca gidiyor ve resmen laptopun masaüstü bir bilgisayardan farkı kalmadı. Sorum şu bunun gömülü bataryasını çıkarıp daha güçlü bir batarya ile değiştirmek mümkün mü? Resmen Laptop'u masadan çıkarıp yanımda taşıyamıyorum. Alıp 1 bölüm dizi izliyorum ve şarjı bitiyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık 5 aydır Monster Tulpar T5 v20.1 kullanıyorum. Aldığım güne lanet etmeye başladım. Neredeyse 1.5 saat şarjı anca gidiyor ve resmen laptopun masaüstü bir bilgisayardan farkı kalmadı. Sorum şu bunun gömülü bataryasını çıkarıp daha güçlü bir batarya ile değiştirmek mümkün mü? Resmen Laptop'u masadan çıkarıp yanımda taşıyamıyorum. Alıp 1 bölüm dizi izliyorum ve şarjı bitiyor. Ne yapabilirim?

Güç seçeneklerinden, prize takılı değilken ayarından, işlemcinizin verimini vs. düşürebilirsiniz.

Hocam bende Monster kullanıyorum yaklaşık 2 saate yakın film izleyebiliyorum marka ile ne alakası var hocam nedir bu haterlığınız bırakın artık şunu yapmayı. @246941

Hocam ben de Monster kullanıyorum yaklaşık 2 saate yakın film izleyebiliyorum marka ile ne alakası var hocam nedir bu haterlığınız bırakın artık şunu yapmayı. @246941
Bir şey yok ki? Monster oyun bilgisayarlarının çoğu böyle. Verimli modeller Macbook, Matebook tarzı daha hafif ve pil ömrü uzun modeller. 2 saat kısa bir süre ayrıca. :D Ben benim eski külüstür Asus ile 10 saat şarja takmadan film izliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı