Monster Tulpar T5 v20.1 Performans Düşüklüğü

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, 23 Haziran 2020 tarihinde Monster Tulpar T5 v20.1 aldım. İlk günlerde GTA Online'da 90 FPS altına düşmezken eskiden kullandığım aynı ayarlar ile şu an oynadığımda 45-50 civarında oynayabiliyorum. Minecraft oynarken eskiden shaderlar ile 144+ FPS görüyordum ama şu an baktığımda aynı dünyada aynı shader ve aynı oyun ayarları ile oynadığımda 75 civarının üstüne çıkamıyor. Düzenli olarak format attığım bile söylenebilir cihaza . Düzenli olarak DDU ile driver silip tekrar kuruyorum. Laptopun içini açmadan alt tarafının dışında biriken tozları da düzenli olarak alıyorum. Ama buna rağmen gereğinden çok düşük performans veriyor hâlâ. Acaba termal macun ile ilgili vs. içinde bir sıkıntı mı var? Teknik servise bırakmak istiyorum ama korona sebebiyle gidemiyorum, kargoladığımda ise kargocular yüzünden bilgisayarın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Aynı modeli kullanan arkadaşlar bu tarz bir sorun yaşıyor mu?

Not:
Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarın altında ayaklıklar var, yani hava akışı konusunda bir problemi olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…