revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.568 Makaleler 4 Çözümler 55 30 Haziran 2022 #11 berke097 dedi: Çoktan RDR2 oyununda bir kayıt aldım. Sadece Ultra ayarı sizin için yeter mi? Yoksa Yüksek ayarlar için de ayrı bir kayıt alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ultra yeterli.
berke097 dedi: Çoktan RDR2 oyununda bir kayıt aldım. Sadece Ultra ayarı sizin için yeter mi? Yoksa Yüksek ayarlar için de ayrı bir kayıt alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ultra yeterli.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 1 Temmuz 2022 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RDR2 sıcaklık değerleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RDR2 sıcaklık değerleri.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #13 Gayet guzel hocam sıcaklıklar.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 1 Temmuz 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: Gayet guzel hocam sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU'nun bu kadar fazla derecelere çıkması garibime gitti eğer güzel bir soğutucu alırsam değerler iyi bir seviyeye düşer mi?
Artoria Pendragon dedi: Gayet guzel hocam sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU'nun bu kadar fazla derecelere çıkması garibime gitti eğer güzel bir soğutucu alırsam değerler iyi bir seviyeye düşer mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #15 berke097 dedi: Sadece GPU'nun bu kadar fazla derecelere çıkması garibime gitti eğer güzel bir soğutucu alırsam değerler iyi bir seviyeye düşer mi? Genişletmek için tıkla... Duser diye dusunuyorum alttakı kanallar acık degıl değil mi oynarken? Oda etkı eder sogutucu aldıgınızda.
berke097 dedi: Sadece GPU'nun bu kadar fazla derecelere çıkması garibime gitti eğer güzel bir soğutucu alırsam değerler iyi bir seviyeye düşer mi? Genişletmek için tıkla... Duser diye dusunuyorum alttakı kanallar acık degıl değil mi oynarken? Oda etkı eder sogutucu aldıgınızda.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 1 Temmuz 2022 #16 Artoria Pendragon dedi: Duser diye dusunuyorum alttakı kanallar acık degıl değil mi oynarken? Oda etkı eder sogutucu aldıgınızda. Genişletmek için tıkla... Açık değil masa üzerinde oyun oynuyorum. Altına her hangi bir şey koymadım. Şimdilik kitap felan koyarsam değerler düşer mi?
Artoria Pendragon dedi: Duser diye dusunuyorum alttakı kanallar acık degıl değil mi oynarken? Oda etkı eder sogutucu aldıgınızda. Genişletmek için tıkla... Açık değil masa üzerinde oyun oynuyorum. Altına her hangi bir şey koymadım. Şimdilik kitap felan koyarsam değerler düşer mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #17 berke097 dedi: Açık değil masa üzerinde oyun oynuyorum. Altına herhangi bir şey koymadım. Genişletmek için tıkla... Onunda etkısıyle 80in biraz daha altına ıner bence.
berke097 dedi: Açık değil masa üzerinde oyun oynuyorum. Altına herhangi bir şey koymadım. Genişletmek için tıkla... Onunda etkısıyle 80in biraz daha altına ıner bence.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 1 Temmuz 2022 #18 Artoria Pendragon dedi: Onunda etkısıyle 80in biraz daha altına ıner bence. Genişletmek için tıkla... Peki şimdilik altına kitap koyarsam bir etkisi olur mu?
Artoria Pendragon dedi: Onunda etkısıyle 80in biraz daha altına ıner bence. Genişletmek için tıkla... Peki şimdilik altına kitap koyarsam bir etkisi olur mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #19 berke097 dedi: Peki şimdilik altına kitap koyarsam bir etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ondan ben genelde capraz tutarak halledıyordum o olayı deneyın gene de.
berke097 dedi: Peki şimdilik altına kitap koyarsam bir etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ondan ben genelde capraz tutarak halledıyordum o olayı deneyın gene de.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 1 Temmuz 2022 #20 Artoria Pendragon dedi: Emin değilim ondan ben genelde capraz tutarak halledıyordum o olayı deneyın gene de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Yakın bir sürede soğutma önerisi almak için bir konu daha açacağım
Artoria Pendragon dedi: Emin değilim ondan ben genelde capraz tutarak halledıyordum o olayı deneyın gene de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Yakın bir sürede soğutma önerisi almak için bir konu daha açacağım