İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de 22H2.
Daha da ilginç

Monster'in yeni laptoplari için olan veya XMG Control Center driverlarini kullanan kişiler sorun var mı belirtebilir mi?

Ayrıca Nvidia Studio Driver Kurmayı planlıyorum onun için ayrı bir test atacağım.

Testten kastim FPS ve sıcaklık farkları.

Hocam sorun var mı? Yoksa bunu kuracağım.

Son düzenleme:
Tekrardan Monster'ın kendi paylaşmış olduğu yeni Control Center sürümüne geçtim ve şu an bir sorun yok gibi gözüküyor fakat XMG'de bana sıkıntı yarattı.

@berke097 Ne gibi bir sorun?

Tekrardan Monster'ın kendi paylaşmış olduğu yeni Control Center sürümüne geçtim ve şu an bir sorun yok gibi gözüküyor fakat XMG'de bana sıkıntı yarattı.
Hocam şuan elimde bazı MCC türleri var. Bazıları XMG ama olsun. Listeledim hatta:

Drr problemi yaptı tekrardan bende T7 v20.5'e tekrardan gelmiş olan yeni sürüme geçtim.

Son zamanlarda drr çok artı. CC Kullanmayan arkadaşlar drr veya başka bir sorun yaşıyorlar mı fan kontrol gibi yazabilir mi?

Son zamanlarda drr çok artı. CC kullanmayan arkadaşlar drr veya başka bir sorun yaşıyorlar mı fan kontrol gibi yazabilir mi?

CC kullanmıyorum drop sorunum hiç yok fakat ne fanları kontrol edebiliyorum ne Dynamic Boost açabiliyorum ne de mod tuşum işe yarıyor

Drr sorununu bir donem hiç yasamadim ama son zamanlarda yine basladi neye gore oluyor onu hala cozemiyorum. Artik zaten kabullendim sorun etmiyorum, bir kere olunca her 8 dakikada bir tekrar olmaya devam ediyor, bazen 8dakika 21 saniye bazen 11 saniye bazen 53 saniye, saniye degisiyor ama her zaman 8 dakikada bir oluyor. Bazen ise 10 saat oyun oynadigim halde hiçbir sekilde bu sorunu gunlerce yasamadigim oluyor.

Arkadaşlar şöyle bir mail attım. Lütfen sizde atın ki artık sorunumuz çözülsün.

Acil!!!

İnceleme: Monster Tulpar T5 v20.3 Bu linkte göreceğiniz gibi tüm Tulpar sahiplerinin başındaki bu sorunun çözümü için lütfen AMA LÜTFEN bir destek olun.

Rastgele zamanlarda bilgisayar drr sesi çıkararak 3 4 saniyeli donmalar yaşıyor. Fps oyunları çekilmez hale getiriyor ve bu olduğunda örneğin discordda ses kesiliyor.
Bu sorunun sebebini MONSTER CC olarak tespit ettik. Bu uygulama yüklü değilken sorun olmuyor. Ancak fanları vs kontrol edemiyoruz. Alternatif programlarda da aynı sorun oluyor.

LÜTFEN ACİL ŞEKİLDE YARDIMCI OLUN.

Hocam denemedik mi sanıyorsunuz bilgisayarı servise gönderin diyorlar, şu anda izmirdeyim birkaç gün içinde bakım yaptırmak için servise gideceğim bu sorunu dile getirip forumu da göstermeyi düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…