İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende yakın zamanda İzmir'de olacağım. Lütfen bir gelişme olursa haberdar edin, hep birlikte aşalım bu sorunu.

Arkadaşlar bugün Monster mağaza ve servisine gittim serviste çalışan arkadaş kayıt açıp ürünü bırakmanız lazım dedi mail ile gelen cevaptan farklı bir şey denmiyor, mağazada çalışan arkadaşla konuştum müşteri hizmetlerini arayabilirsin dedi, MCC geliştiricisi veya farklı bir kounşabileceğim yazılımcıları bulunmuyordu serviste ve mağazada.

Bıraktın mı hocam?

Bıraktın mı hocam?
1.5 saatte falan geri aldım bakımını hemen hallettiler.
MCC sorunu için bırakmak istemedim cihazı çünkü bir tek benim cihazımda olan bir sorun değil.

Arkadaşlar daha önceden de mail atmıştım, dün tekrar mail atmak istedim. Sonunda düzgün bir cevap alabildim.

Denemek isteyen kullanmak isteyen arkadaşlar için linki bırakıyorum.

Gönderdikleri sürümler
3.8.31.0
3.8.36.0
3.8.42.0

Son düzenleme:
Deneyip deneyimlerinizi paylaşırsanız ortalama bir şey çıkarmış oluruz. Teşekkürler arkadaşım sana da.

Deneyip deneyimlerinizi paylaşırsanız ortalama bir şey çıkarmış oluruz. Teşekkürler arkadaşım sana da.

Eski sayfalara baktım 3.8.42.0 kullanıp sorun yaşayanlar da varmış o yüzden eliyorum o sürümü.
3.8.31.0 sürümünü kurup bakacağım şimdilik.

Arkadaşlar maille güncel bios sürümü gönderdiler fakat tam anlayamadım tarihlere baktığımda sanki şuan yüklü olan daha güncel gibi. Anlayan arkadaşlar bir kontrol edebilir mi?

Msinfo32'de görüntülediğim

Bu da gönderdikleri link.

Son düzenleme:
Mesajı tekrardan düzenliyorum 1.09 olan yeni bir sürüm gibi duruyor çünkü bizdeki sürümler 1.07 demek ki yeni bir sürüm gelmiş fakat ben bir kaç ay önce yazdığım vakit Bios güncellemesi olmadığını söylemişlerdi çok garip. Siz kurulum yaptınız mı?

Hayır ben bilgisayarı aldığımdan beri BIOS güncellemesi yapmadım, istediğimde güncel diyorlardı her seferinde fakat geçen gün mailde bu linki yolladılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…