İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de uzun zamandır normalde Control Center kullanmıyorum, yeni gelmiş diye yükleyeyim dedim, yedim dropu anında sildim

Götürün hocam servise bir bakım yapsınlar, güçlü bilgisayarlar yüksek sıcaklıklarda kullanıyoruz.

1.09 BIOS olayı sanırım Monster'ın yanlış BIOS göndermesi, teyit için tekrar tekrar yazdığımda 1.07 attılar zaten 1.09'u yüklemeye çalıştığımda yüklenmemişti.

Herkese merhaba, MUX açık kullanıyorum oyunlarda veya normal kullanımda anlık (1 saniye civarı) donup normal kullanmaya devam ediyorum sebebi nedir?

BIOS versiyonum;

N.1.06mon05

Control Center'ı sileceksiniz hocam, konuyu biraz okusaydınız keşke :/

BIOS olarak da N1.07mon08 isterseniz Monster'ın bana attığı dosyayı verebilirim, isterseniz siz tekrar mail yoluyla isteyin.
Not: Sorumluluk kabul etmiyorum Monster'ın attığı BIOS. T5-V20-3_80_11_02_2023_11_31_14_211.rar

Hocam işin garip yanı bir de ben asla drr sesi duymadım, hep 1 saniyelik falan bir drop, sonrasında tekrarlayan droplar. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor bir süre sonra aynı devam. Dediğiniz gibi Control Center yoksa drop da yok fakat fanları kontrol edebilmenin başka bir yöntemi bulunmakta mı? Kafasına göre bir anda yüklenmesi çok sinir bozucu.

Son düzenleme:

Hocam dGPU açık kullanıyorum bazen donup (anlık) kendine geliyor neden olur bu?
( RAM testi ve SSD testi yaptım bir sorun yok)

Kusura bakmayın hocam dikkat etmemişim silerim o sorun değil de oyunlar vs bir kayıp olur mu sonuçta (115+15W) olduğu için tam potansiyel çalışır mı yine de.

Dynamic Boost'u kullanamazsınız, ekran kartınız 115W çalışacak.

Gerçekten bilmiyorum
En son sürüm gelince umutlandım bir anlığına. NVIDIA Denetim Masası'na girdikten sonra üst sekmeden teknik bilgiler kısmına girin. Dynamic Boost 2.0 bölümünde evet yazıyorsa açıktır. Böyle bir şey buldum ben.

Böyle ama oyunlarda 115 veya 120 Watt çekiyor.

Hocam aynı muhabbeti ben de duydum ama yazmasına rağmen açıkmış gibi davranmıyor.

Fanları kontrol etmenin bir yolunu bulsam gerisi hiç umurumda değil cidden.

Hocam aynı muhabbeti ben de duydum ama yazmasına rağmen açıkmış gibi davranmıyor.

Fanları kontrol etmenin bir yolunu bulsam gerisi hiç umurumda değil cidden.
Merhabalar elinizde CC'nin 4.8.47.9 sürümü var mı? Yeni bir sürüm yükleyeyim dedim yüklemez olaydım 2 saniye de bir drop problemi yaşıyorum eski kullandığım sürümde hiç yaşamamıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…