İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biraz garip bir işleyişi var hocam ya benim de haftalarca drop almayıp bir anda almaya başlamışlığım olmuştu, en iyisi Control Center kullanmamak.

Ama gerçekten fanları kontrol etmenin bir yolu yok mudur yahu?

Biraz garip bir işleyişi var hocam ya benim de haftalarca drop almayıp bir anda almaya başlamışlığım olmuştu, en iyisi Control Center kullanmamak.

Ama gerçekten fanları kontrol etmenin bir yolu yok mudur yahu?
Control Center olmadan kullanmak pek bana zevk vermiyor çünkü 95W gibi değerler beni tatmin etmiyor o yüzden en son o dediğim versiyonu kullanıyordum merakıma heves düşüp en son sürümü yükledim keşke yüklemeseydim.

Ben 115W görüyorum Control Center olmadan, olması gereken de o zaten.

Ben 115W görüyorum Control Center olmadan, olması gereken de o zaten.
2022 yazında yaptığım testlere göre 95-100W arası alıyordu cihaz, Control Center yükledikten sonra bu değerler 110W-118W aralarına kadar çıkmıştı.

Hocalarım Control Center için undervolt veya normal sıcaklık için performans ayları var mı sizde (overclock kımı )?

Merhabalar siz CC yi sildiğinizden beri bu sorunla karşılaşıyor musunuz, güç modu ofis modu ve turbo mod geçişlerini nasıl sağlıyorsunuz veya siz cc yi sildikten sonra pc hangi modda çalışıyor, teşekkürler.

Bakıma götürmenizi tavsiye ederim yılda 2 hakkınız var normalde bu hakları kullanmak gerek, içi temizlenmediğinde ve macun değişmediğinde ofis modunda bile ses yapabiliyor çünkü. Zaten önerilende (kaliteli bir macun ise) maksimum 1 yıl sonra macunu değiştirmek, ben pek kaliteli kullandıklarını düşünmediğim için 6 ayda bir götürmeye dikkat ediyorum.

CC sildiğimizde sorun yaşamıyoruz, mod geçişi sağlayamıyoruz, turbo fan açılmıyor muhtemelen oyun modunda çalışıyor bilgisayar.

@Shura26 Hocam cihazın varsayilan olarak hangi modda çalışacağını BIOS'tan ayarlayabilirsiniz. Ama Oto olarak mod geçişleri ve mod geçiş tuşu çalışmıyor. Onun dışında aynı. Ayrıca bakım önerisi için teşekkürler.

Yalnız ben hâla macunu değiştirmedim 14 ay oldu. Yazı bekliyorum. Vaktim yok bilgisayarı teslim etmeye...

Bazen diyorum ki keşke almasaydım, durduk yere hatalar veriyor. Mesela şuan klavye ışığım gitti

Güncel tarih = 4 Haziran bu arada. Az önce durduk yere gitti ışıklar.

Son düzenleme:
Cihazımı bugün servise kargo ile verdim eğer problem çözülür ise sizleri bilgilendireceğim.

Cihazımı bugün servise kargo ile verdim eğer problem çözülür ise sizleri bilgilendireceğim.

Umarım çözülür fakat yazılımsal bir problem olduğu için teknik servisin pek bir şey yapacağını sanmıyorum. Monster Control Center'ın geliştiricilerine ulaşmamız lazım aslında ama onu da farklı bir yabancı markadan alıp tema ekliyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…