İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diğer üreticilerin sürümlerini de denedim fakat pek bir çözüm olmadı belki bios update gelmiştir diye arıza notuna ekledim göreceğiz bakalım bir kaç gün sonra arayacaklar yarın Kartal'da olur ondan sonraki günde büyük ihtimal Kadıköy şubesine gider.

Güzel haberler bekliyoruz bakalım.

Güzel haberler bekliyoruz bakalım.
Sadece biraz paketlemeden korkuyorum çünkü bir kağıt imzalattılar eğer taşıma esnasında kırılır ise sorumlu olmayız diye fakat araştırdığıma göre herkese imzalatıyorlarmış. Gelen kutulara koyup altındaki ve üsteki süngerleri koyup gönderdim. Birisi şu Yeşil Monster kutusu diğeri de karton kutu.

Sadece biraz paketlemeden korkuyorum çünkü bir kağıt imzalattılar eğer taşıma esnasında kırılır ise sorumlu olmayız diye fakat araştırdığıma göre herkese imzalatıyorlarmış.

Kendi kutusuna dışı pat pat naylonlu olacak şekilde vs sardıysanız sıkıntı olacağını sanmam.

Kendi kutusuna dışı pat pat naylonlu olacak şekilde vs sardıysanız sıkıntı olacağını sanmam.
Saracaktım fakat kargo şubesinde de bulamadığım için maalesef yapamadım fakat kutu sağlamdı yani içerisinde sallamayı denedim o kadar bastırmama rağmen sallayamadım zaten yarın direkt Istanbul'a ulaşacak uzakta değil bir problem olacağını düşünmüyorum.

Son halide bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20230615_161631.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 39
Benimkine de bir tur bant çekip gönderiyorlar. Sorun olmaz.

Benimkine de bir tur bant çekip gönderiyorlar. Sorun olmaz.
Zaten uzak bir şehirde yaşamıyorum yani o yüzden pek problem olacağını sanmıyorum yarın sabah direkt orada olacak umarım kötü haberle aramazlar.

Yaklaşık 1 saat önce kargo teslim edilmiş bir arama almadım durumları size ileteceğim.

Cihaz servise sorunsuz bir şekilde ulaşmış arkadaşlar görüntüleri anlık olarak Servis Takip üzerinden bakıyorum ve hiç bir şekilde zarar gelmemiş büyük bir oh çektim ve ek olarak bir kaç daha not ekledim neler olup bittiğini göreceğiz.

Son düzenleme:
Ben yaz mevsimi geldiğine göre macun değişimine vereceğim. Control Center pek umurumda değil. Macun değişsin yeter sıcaklıklar arttı

Cihazımda Donanımsal veya Bataryasal bir problem yokmuş BIOS sürümü güncellenmiş, Windows'umda yazılımsal olarak problem varmış o yüzden sıfır kurulum yapmamı söyledi. Gerekli bakımlar yapılmış ve Test diski ile Windows kurulumu sağlanmış ve bir probleme rastlanılmamış (Test diski ile test etmeyin dememe rağmen ve ek olarak sanırsam bu Takılma problemine de bir cevaptı) Salı günü ayrıntılı inceleyip sorunun çözülüp çözülmediği ile ilgili sizlere bilgilendirme yaparım.

Pazartesi sürümle ilgili tekrar bi bilgi almayı deneyeceğim telefonda konuştuğum kişi öyle dedi ama tahminince yine aynı 1.07 sürümüne güncellenmiştir.

Cihaz kargoya verilmiş yarın elimde olacak testlerden sonra çözülüp çözülmediğini size iletirim.

Son düzenleme:
Cihaz elinize ulaştı mı ? Kurulan BIOS sürümü neymiş acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…