İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, Uzun süredir bakamıyordum foruma. Hala takılma problemi ile karşılaşan mı var? Önce ki cevaplarımda 3.8.35.0 versiyonu paylaşmıştım ve çoğu arkadaş çözmüştü problemi bu sürümü denediniz mi?

Uzun zamandır Control Center kullanmıyorum, dediğiniz sürümü de bulamadım atma şansınız var mı acaba?

CC kullanmadığımda herhangi bir sorun yok.
Teşekkür ederim daha önce denedim mi emin değilim ama deneyeceğim bakalım bunu da.

Ben 20.4 kullanıyorum güncel sürümle sıkıntı yaşamıyorum ancak kardeşimde 20.3 var güncel sürümde takılma yaşıyor bu sürümü kurdugunda hiçbir problemi kalmıyor.

Cihaz elinize ulaştı mı ? Kurulan BIOS sürümü neymiş acaba ?
Aynı sürüm ve Bios'a girdiğim vakit ayarlarımın değişmediğini fark ettim çok garip.

Yeni bir Windows kurdum ve son sürüm MCC ile tekrar DRR aldım şu yukarıdaki 3.8.35.0 sürümünü deneyeceğim.

@revivality 3.8.35.0 sürümünde de yaşadım.

Cihazımı tekrardan servise vermeye karar verdim bu sefer Kadıköy şubesine gideceğim haber ederim, şu sorunun çözülmesi lazım artık o kadar para verdik CC'yi kullanmak bizim hakkımız.

Dosya Ekleri

• 1687259662492.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…