İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pubg ye girdiğim an ilk başta 5-10 sn kasıyor ekran sonra normal akışında devam ediyor sebebi ne olabilir ?

Windows 11 gayet iyi, format ile geçiş yapın derim.
Sürücüler Win11 de daha stabil çalışıyor.
Bug yok bir süredir.
Sadece hafif daha yavaş bir kabuğu var.
2 milisaniye kadar.
Ben pubg ye girdiğim an ilk başta 5-10 sn kasıyor ekran sonra normal akışında devam ediyor sebebi ne olabilir ?
Onda sorun yok, gayet normal.
Ekran kartı ve işlemci oyuna adapte oluyor.

@499337 Bataryası yüzde 100 olarak kapatıyorum prizi kapanınca çıkartıyorum fakat açtığımda yüzde 99 ile açılıyor bataryada bir sorun mu var sizce? İşlemcim hep 75-80 Max fakat ekran kartı 84leri goruyor Zalman NS-2000 sogutucuya ragmen bu 2 sorum için de cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:

Batarya hakkında bir fikrim yok dostum. İşlemci sıcaklıkların çok iyi bence. 90 derecenin üzerine kadar kabul edilebilir yazar her yerde. Ekran kartına gelirsek. Benim de ekran kartım genelde 80 82 vs o civarlarda geziyor. İşin aslı uzun süreli oynama sonucunda herhangi bir FPS düşmesi vesaire yaşamıyorsan bir problem olacağını zannetmiyorum. Ben yaşamadım şu ana kadar ki her gün farklı bir oyunda deniyorum. GTA 5 Battlefield 1 RDR2...

Ben de rdr2 de 84 civarı pubg de düşük 77 falan önemli olan RDR2 god of War gibi oyunlar. Benim endişem 70-75 derecede gezen gaming laptoplara kıyasla 3-4 sene sonra ısınmaya bağlı anakart ekran kartı yanar mı diye

Dostum bu laptoptan önce 2016 Nisan ayında Abra a5v7.1 modelini almıştım 5,5 sene kullandım. Biraz da kötü kullandım (termal macun vs değiştirmedim) ona rağmen laptop hala çalışıyor ve 4 gün önce GTA 5 Online da takılıyorduk 85 86 derecelerde geziyordu ekran kartım merak edip bakmıştım. Yani umarım olmaz. Bundan daha iyi soğutma performansı veren laptoplar elbette vardır. Fakat bu fiyata bulabileceğinden şüpheliyim...

Bataryada sorun yok. Sıcaklık değerleri ideal.
@SepuLtura Hocam tekrar o Drr sorununu yaşarsanız bana haber verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…