İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha önce pek bilmeden asus tuf dash f15
Rtx 3060 (85w) dgpu modu yok i7 11370H ( 4 Çekirdek) aldım
Cs de en yüksek ayarlarda 5 6 kişilik sunucuda 100 fps lerden aşağı düşüyor benlik bi sorun olabilirmi diye baktım işlemci den dolayıymış ve ekran kartının W ı düşük olduğundan gta 5 en yüksek ayarlarda 30 60 arası geziyor story modda
Şuan kullandığım Monster T5 20.3
Rtx 3060 (115+15W Boost) i7 11800H (8 çekirdek)
Cs go da en yüksek ayarlarda 15 kişilik sunucuda ortalama 250 300 400 arası gta 5 story 60 100 arası dgpu modu var
+ Kendi uygulamasından overclock yapabiliyorsun ben böyle bi fark görmedim hayatımda asus u kullanırken sinirden laptopu yere atıp parçalayasim geliyordu 1 ay süren iade süresi ile iade oldu ve direk monster aldım

Muhteşem!
Zaten TUF Dash sevmiyorum.
11370H berbat islemci.

Eger sorun yasarsaniz veya sorunuz olursa biz burdayiz.
Her şeyin cozumu vardir.

Bu arada Driverlari USB ile mi kurdunuz?
Siteden kurmayi oneriyoruz genelde.

Ve son olarak ben toz olmasin diye kullanmadigimda ustunu ortuyorum.

@499337 Merhaba size bir sorum olacak: Monster’ın bildiğim kadarıyla monitörlerinde GSYNC teknolojisi yok en azından Monster olduğuna dair bir şey söylemiyor. Bu teknolojiyi kullanabiliyor musunuz?
Kullanamıyorsanız oyunlarda kırılma yaşanıyor mu?

Kırılmadan kastıniz galiba ekran yirtilmasi.
Hocam MineCraft'ı 350FPS oynuyorum yırtılma olmadı.

Yirtılma nedir iyi bilirim...

Veya @KeReM BeY hocam da Valorant'ta 144FPS ustu oynuyor ama yirtilma yok diye biliyorum.

Veya @kerem bey hocam da Valorant'ta 144FPS ustu oynuyor ama yirtilma yok diye biliyorum.

400 FPS'e kadar yırtılma filan olmadı FPS 144 sabitleyince ms çok artıyor o yüzden sabitlemiyorum.

@499337 RDR 2 gibi AAA oyunlarda da olmuyorsa çok iyi. Nasipse dört aya almayı düşünüyorum.

Zaten RDR2 de 50 80 FPS arası alırsın bu FPS seviyesinde yırtılma olmaz hocam.

İnceleme açısından ellerinize sağlık ama güncel fiyatına baktığımda 20.000 TL'i görünce bir kahkaha attım yani. Bu fiyatlarda Monster almak akıl karı iş değil. Monster 2019 da 8.000 TL altı fiyatları ve sistemi ile çok güzel ve alınabilirdi ki o zaman i7-9750H ve GTX 1650'li Abra A5 v15.2.1'i alıp çıkmıştım, hala da taş gibi ve güzel bir laptop kullanmaktayım ama eğer 15.000 TL üzerine çıkıldıysa MSI gibi her açıdan çok daha kaliteli markalara bakılması gerekiyor.

Evet, kaliteli model sizinki.
Ancak ben bunu 17,5K paraya aldim.
Ve ozel bir indirim kovalanmasza bu ozelliklerde laptop bulunmaz.

Aynı sistemi 14K aldım.
Olay Monster ya da MSI almak değil. Ekonomi her geçen gün daha da kötüye gidiyor. T5 v20.3 alırken T7 v20.4 de bakıyordum. O zamanlar 14.5 k olan PC şu an 22 k civarı. Aynı özellikler sahip MSI'ya da HP de aynı oranda zamdan etkilendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…