İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok haklısınız. Kesinlikle 20 binin üzerinde fiyat akıl karı değil ama bu durumu buraya getiren firmalardan ziyade ekonomik kriz. Dolar kuru her geçen gün artmakla kalmıyor üzerine vergiler vs de alınıyor. Günümüz şartlarında değerlendirmeye alınırsa aynı ekran kartı ve işlemciye sahip laptoplara göre bir hayli ucuz bence. Eskiden olan ' bu paraya MSI bakmalısın' olayının artık günümüzde geçerli olması çok zor geliyor bana. Çünkü bu PC'ler 3 katına çıkıyorsa MSI, ASUS ROG gibi laptoplarda bir o kadar çıkıyor.

Evet bizi bu duruma getirenler utansin.

Ben şuan Monster T5 20.3 Kullanıyorum GSYNC yi nasıl deneyebilirim varsa söyleyebilirim
cs go da 400 fps in üstünede çıkıyorum bi yırtılma görmüyorum

Ben şuan Monster T5 20.3 Kullanıyorum GSYNC yi nasıl deneyebilirim varsa söyleyebilirim
cs go da 400 fps in üstünede çıkıyorum bi yırtılma görmüyorum
Ilk olarak T5 v20.3 kullananların arasına hoş geldin.
Bu konu dayanışma yeri olsu resmen

Neyse 400FPS ustu almana ragmen yirtilma yoksa GSYNC vardır zaten.(Galiba oyleydi)

Sorun yaşarsanız biz burdayız.

Selamlar, ben de katıldım aranıza dün itibarıyla. Dün akşam sipariş verdim hiçbir özelleştirme sağlamadan bugün kargoya verildi gelmesini bekliyorum. Bundan önce MSI GP63 Leopard 8rf kullanıcısıydım gördüğüm + ve eksileri paylaşacağım ben de sizlerle. Control centerdan vb. herhangi bir undervolt işlemi yapan oldu mu işlemci için? Pil, performans durumu için bir konfigürasyon yapan oldu mu? Paylaşabilir mi birisi varsa aradaki farkları detayları. ve Windows10 mu kullanıyorsunuz yoksa Windows11 mi ? Windows 11 stabil midir ne durumda freedos olarak gelecek ona göre kurulum sağlayacağım.

Windows 11 önerimdir. Driverlar Windows 11 ile daha stabil.
Driverları asla USB ile yüklemeyin laptop kafayı yiyor.
Siteden ve Intel/Nvidia programlarindan yukleyin.

Onumuzdeki gunlerde ben Undervolt yapacağim.

Güc, pil veya fan tarzi seyleri paylasmak ben zekice degil.
Herkes deneye deneye en uygun olanı bulmali.

Bende aldım bi kaç gün oldu. Cs go pubg bf5 gibi oyunları denedim gayet güzel verim aldım fakat arada 1 2 saniyelik takılma oluyor cizirdiyor falan eski pc de aliskinim ama neden oluyor bulamadim driverlar güncel biosdan dahili ekran kartini iptal ettim denedim gene oldu. Sizde de oluyor mu? Yasadigim sıkıntıları not aliyorum iade süresi bitmeden arayip cozmelerini isteyecem cozulmeyeceklerse iade edecem istemem ragmen pc yi cok begendim çünkü.

Battlefield CS:GO vs bunlarda hiç yaşamadım ama bugün RDR 2 de 5.30 saatimi tamamladim dediğin gibi oldu. Arada 1 saniyelik takılma gibi oluyor. Acaba sıcaklıktan kendini mi kısıyor sistem diye baktım ama 81 derece ekran kartı ve 81 derece işlemciyi geçmedi cihazım. Muhtemelen driverlarla ilgilidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Windows 11 öneririm ben de driver açısından
Undervolt yapmadık daha ama uzun iş doğru ayarı bulmak.
Evet bizi bu duruma getirenler utansin.

Anlık olarak bizim laptop 20.200 (Monster'in kendi sitesinde, ve SSD markası WD )
Baktım ama 81 derece ekran kartı ve 81 derece işlemciyi geçmedi cihazım. Muhtemelen driverlarla ilgilidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Nasıl 81 geçmedi işlemci ben altını kaldırıyorum 89 92 oluyor? (ayarların çoğu en yüksekte DLSS kalite)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…