İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Win11 yüklediniz mi hocam?
Valla kısaca şunu demeliyim Driverlar win11 ile daha stabil. Cidden...
Evet tekrardan ben geldim gençler.
Tulpar T5 21.6 modelini almıştım,kendim W11 yükledim ve driverleri'da USB ile yüklemiştim.Ancak masaüstünde vs kasmalar oluyor,örneğin sağ alttan ses kısmına girerken 2-3 saniye donuyor sonra ses düzeyi açılıyor.
Ters giden nedir çözemedim ancak bugün temiz sıfırdan kurulum yapıcam,driverleri'da kendim yapıcam.Bana detaylı şekilde neler yapacağımı anlatır mısınız ?

Çok canımı sıkıyo bu olay benim ya pcyi çok sevdim iade etmek de istemiyom. Dün monsteri aradım dedim sorunu haberi yok gibi konuştu ilk defa duymuş gibi. Biosdan harici ekran kartını seçmiştim acaba ondan mi dedim olabilir yoruluyodur dedi girdim otomatige aldim bf ye bi girdim kasmaya basladi bazi yerlerde falan. Can sıkıyo suan win 10 pro kullaniyorum arkadasin dedigi gibi dragon da calismadi ayrica sicakliklar da en fazla 78 gördüm oyunlarda.
Boyle bi sey bana da lazım olabilir özellikle manuel driver kurmak sıkıntılı galiba. Biri konuyu açarsa birde öyle deneyelim.

Hocam w11 deki kasma ve bug olayı sende de mevcut mu ? Sanırım herkeste var,ben kurulumda hata yaptım diye düşünüyordum da.

Hocam w11 deki kasma ve bug olayı sende de mevcut mu ? Sanırım herkeste var,ben kurulumda hata yaptım diye düşünüyordum da.
Sanırım genel problem. Arkadaşın dedigi gibi ssd gibi gözüküyor iş çıkışı arayıp cozum yolu aramalarini isteyecem.

Sanırım genel problem. Arkadaşın dedigi gibi ssd gibi gözüküyor iş çıkışı arayıp cozum yolu aramalarini isteyecem.
Şimdi benim anlamadığım şu ; Temiz w11 kurduktan sonra internete bağlanınca gerekli driverleri kendisi yüklüyor mu ? Bizim elle yüklememiz gereken sürücü var mı ?

Şimdi benim anlamadığım şu ; Temiz w11 kurduktan sonra internete bağlanınca gerekli driverleri kendisi yüklüyor mu ? Bizim elle yüklememiz gereken sürücü var mı ?
Konuya bende tam vakıf değilim ancak kurulumdan sonra ilk win update den guncellemeleri yapiyorsun sonra olması gerekenleri elle guncelliyorsun diye biliyorum ama hangilerini bende tam bilmiyorum. Ekran kartını elle guncelliyosun mesela onu biliyorum. Bir de intelin support yazilimi gibi bi seyi var orda guncel mi degil mi onları da soyluyor ne kadar dogru bilmiyorum ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…