İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz çorba gibi bu driver konusu.
Update'den kontrol ediyorum güncel diyor.İntel'in uygulamasından kontrol ettim az önce wifi kartına güncelleme verdi mesela..Update'de güncelleme çıkmazken intel uygulamasında çıktı ve güncelledi.Aynı şekilde ekran kartını da elle güncelledim,kendim bakmasam eski sürümde kalacak yani.
Neyse artık,zaten temiz kurulum yapacağım sonra tek tek geri yükleyecem bi şekilde.

Haklısın bizim gibi pek bilgisi olmayanlar için zor durum çünkü bilmedigin bi seyi ariza sanma şansımız yüksek malesef.

Sizce w11 mi yoksa w10 mu kurmalıyım ? w11 tam sürüm mü şu anda yoksa hala geliştirme aşamasında mıydı ?
Tarayıcı,YT de gezerken bile kasıyor şu anda pc...
Acaba cihazda mı sorun var yoksa kurulumda bir yanlışlık mı yaptım ?
Görev yöneticisinde cpu kullanımı falan normal gözüküyor ama net şekilde kasma oluyor ya.

Son düzenleme:

Driver'lar Windows 11 de daha iyi çalışıyor dendi. Ben henüz geçmedim Windows 10 kullanıyorum. Dragon sürücüsü örneğin Windows 10 da çalışmıyor bende yüklenmedi. Bir fırsatını bulduğumda geçmeyi düşünüyorum. İnternette bazı oyunlarda Windows 11 de optimizasyonun daha iyi olduğu vesaire söylendi ama bilemiyorum. Ayrıyeten internette veya yt de kasma durumu bende yok ustam. Bence bilgisayara temiz bir şekilde Windows 11 kurulumu yapın. Ardından,

Bu linkten her bir sürücüyü teker teker indirip kurun. Sorun çözülmez ise teknik servisle bir konuşun.

Temiz kurulum yapıcam da 3 farklı indirme yeri var hangisini indiricem ben?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-09-12-52-40-340_com.android.chrome.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 28
Surüculeri el ile yukleyin.
Şimdi benim anlamadığım şu ; Temiz w11 kurduktan sonra internete bağlanınca gerekli driverleri kendisi yüklüyor mu ? Bizim elle yüklememiz gereken sürücü var mı ?
Hayır, siteden driver dosyalarini indirmelisiniz.
Temiz kurulum yapıcam da 3 farklı indirme yeri var hangisini indiricem ben?
ISO olan ile IOS oluştur ve Rufus ile flasha yazdir.
Sorun SSD, değişiklik gerekebilir.
Bende ilk defa iade suresi bitince yasandi
Guzel laptop ama.
Hocam w11 deki kasma ve bug olayı sende de mevcut mu ? Sanırım herkeste var,ben kurulumda hata yaptım diye düşünüyordum da.
Yok o kasma baska, driver hatasi olmali.
Sanırım genel problem. Arkadaşın dedigi gibi ssd gibi gözüküyor iş çıkışı arayıp cozum yolu aramalarini isteyecem.
Genel sorun T5 v20.3 olan drr sesi.
@BaranHB hocam sizde driver sorunu var gibi.

Hocam umarım öyledir.
Birazdan temiz kurulum yapıcam driverleri de kendim kurucam elle.
Aşırı canımı sıktı çünkü YT'de bile gezerken anlık takılma oluyo sözde canavar gibi pc ama..
Hocam umarım öyledir.
Birazdan temiz kurulum yapıcam driverleri de kendim kurucam elle.
Aşırı canımı sıktı çünkü YT'de bile gezerken anlık takılma oluyo sözde canavar gibi pc ama..
Resimdeki en alttakini indirip flasha yazdırıyorum doğru mudur ?
TPM açmam falan gerekiyor mu veya başka bios ayarı yoksa direk flashı takıp kuruyor muyum ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-09-12-52-40-340_com.android.chrome.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 31

Eğer Rufus kullanmıyorsan ortadakini indirebilirsin. Creation tool ISO'yu indirip direkt olarak flasha yazdırır. Daha kolay bir işlem.

@SepuLtura hocam nasıl gidiyor, cihazla aranız nasıl?
Cihaz çok iyi ama o drr olmasa (sizin adınıza dedim, stres testinde bile sorun olmadı.)...

Monster'ı arayan oldu mu?

Eğer Rufus kullanmıyorsan ortadakini indirebilirsin. Creation tool ISO'yu indirip direkt olarak flasha yazdırır. Daha kolay bir işlem.
Hocam en kısa hangisi sürer onu indireyim fazla uğraşmak istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…