İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Bir kac yerde okumuştum stres testinde pc de kalıcı bi sey olur mu zorlayacam pc yo diye.

Duyurulur:
Bazı T5 v20.3 kullanıcılarının yaşadıgı anlık donma sorunu SSD kaynaklı değildir.
Çünkü bu sorun Crucial olanlarda faha nadir olsa da hem Crucial hem de WD kullanan modellerde vardır.

Kaynak Şikayetvar ve Forum.
Teşekkür ederim. Bir kac yerde okumuştum stres testinde pc de kalıcı bi sey olur mu zorlayacam pc yo diye.
Stres testini gunde 10 defa yapmazsan olmaz.
3DMark onemli test ve oyun oynarmis gibi.

Yani 5-6 ayda bir yapmalı bence petformans takibi için.

Tamam teşekkür ederim

Driverları vb. kurdum ihtiyacım olan programları kuruyorum şu an. BIOS'tan açmam/kapatmam gereken ayarları söyler misiniz ? dGPU MUX vb. yazmışsınız öncelerde. Bir de tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz OperaGX stabil midir win11 de ? @499337

BIOS'da "Secure Boot Enabled" yap.

Hocam secure boot açıp cihazı usb ile başlattım.Kurulum ekranında Onar diye bir seçenek çıktı daha önce böyle olmamıştı..
Sonrasında kurulumu tamamladım ve masaüstü geldi,internete bağlanıp update güncellemelerini açtım ancak 2-3 tanesinde yükleme hatası yazdı.Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

Hocam siz en son win11'i yanliş kurmuşsunuz.
Hata fotografini atar misiniz?
Mumkun olsa ben bizzat yardim ederim ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…