İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben sitedeki tum herseyi indirdim ve kurdum. (GPU haric)
Guncel olmayanlari ve GPUyu ise o programlardan kurdum.
Olay bu...
Ama siz once bi teknik destege danisin.

Ben bu Monster laptopları saçma buluyorum. USB 2.0 koymak ne orta segment yukarı oyuncu laptopu o
Hocam şuan genelde öyle.
Zaten 1 tane var ki ona da Mouse bağladim.
O dert degil ki.

Tüm driverları vb. kurdum hiç bir sorun yok şu anda rutin kullanımda (video, yazılım, discord vb.) Önceden MSI GP63 laptopumda (i7 8. nesil, 16 ram, gtx 1070 ekran kartlı ) Lost ark oynuyordum ilk bi Lost Ark indireyim dedim oyun modunda açtım söylendiği gibi oyunu fakat o nedir yahu 5 dk geçti geçmedi uçağı geçtim uzay mekiği kalkıyor sanki odada. MSI cihazımda turbo boost u bile açınca yarısı kadar ses vermiyordu oyun modundakinin.

Cihazı her şeyiyle beğenmişken şu fan sesi öyle bir nefret ettirdi ki kendinden anlatamam. Arkadaş ortamında, dışarıda bir mekanda oyun açmaya çekinirim yani çok büyük rezillik bence. Fanlar çalışmasa da sistemi soğutmayacak biliyorum fakat yok mu bu durumdan şikayetçi olan bir çözümü olan ? Minimum ısı artışı/kaybıyla fan sesini azaltma tavsiyesi olan?
20.3 sahipleri, Geekbench, Passmark, Cinebench R23, 3DMark Timespy sonuclarini atabilir mi. Bakalim performansi nasilmis. Boyle inceleme mi olur?

Windows 11 Pro kurulu herhangi bir undervolt işlemi ya da performans işlemi sağlamadım. Pil modu dengelide monster centerdan ise oyun modu açıktı. Cinebench R23 sonuçları aşağıdaki gibi sonuçlandı. Düşük geldi gözüme minimum 12k puana ulaşması gerekmez miydi sizce? Sizde durumlar nasıl dostlar?

Son düzenleme:
Sistemin performansını sentetik testler ile ölçmek istiyorsan en yüksek güç, en iyi soğutma ayarlarında olmalı cihaz.

Aynen oyle 13000 civari bir puanin olmasi lazim o islemciyle. Diger testleri de yapar misin?

Sistemin performansını sentetik testler ile ölçmek istiyorsan en yüksek güç, en iyi soğutma ayarlarında olmalı cihaz.
Hocam konuyla alakasız olacak ama,benim win11+driver kurulumları çorba oldu.
Yarın kendim monster servise götüreceğim eğer randevusuz kabul ederlerse.Lisanssız kurulum+tüm driverleri yükleteceğim umarım yaparlar.

Kendim yapmaya çekiniyorum çünkü çorba gibi karıştı herşey,ayrıca internette yavaş bulunduğum yerde çok uğraşıp hiçbir sonuç alamıyorum.
Hocam sen temiz kurulum işlerinden anlıyordun sanırım,benim pc çorba gibi oldu ya.

Servis, cihazı işletim sistemi ile almadığın taktirde kurulum yapmaz. Ne nasıl çorba oldu bilmiyorum ama kendin yapmak istiyorsan sorununla ilgili yeni bir konu açman iyi olur.

Benden de az.
Ben ortalamada almıştım en son.
Ilk olarak o 8. Nesil bu 11. Nesil ...
11. Nesil daha fazla ısıniyor.

2. olarak ise buna önerimiz iyi bir laptop soğutucu ve kendi programindan hafif bir undervolt.
Ben Undervolt konusu açacağım yarın.
Ve sesten utanmayın, ses mi sorun ha?
Kulaklıkla oynayın.
20.3 sahipleri, Geekbench, Passmark, Cinebench R23, 3DMark Timespy sonuclarini atabilir mi. Bakalim performansi nasilmis. Boyle inceleme mi olur?
CinebenchR23 ve 3DMark bugün geliyor.

Bu testleri sürekli yapmak cihaza zarar vermez değil mi? Yani vermez gibi ama korkuyorum, üstüne titriyorum.

Hocam sizin için son kez yaparım o 2 testi.
Zaten UnderVolt yapacaktım onu da hallederim arada.
Sonuçları dedim ama...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…