İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aldığım gün 6 7 kere yaptım undervoltun stabilitesini ölçmek için. Neden zarar versin? Yaptığın undervolt stabil olmayıp mavi ekran yersen kalpten gidersin herhalde

Ben aldığım gün 6 7 kere yaptım undervoltun stabilitesini ölçmek için. Neden zarar versin? Yaptığın undervolt stabil olmayıp mavi ekran yersen kalpten gidersin herhalde
Aynen, direk kalpten giderim
Hocam "-" kaç verdiniz?
Işlemci ayni ya?

Aynen, direk kalpten giderim
Hocam "-" kaç verdiniz?
Işlemci ayni ya?
İşlemcinin aynı olması senin aynı değerleri kullanacağın anlamına gelmiyor, silikon piyangosu bu biraz şansına iyi geldiyse yüksek kullanabilirsin. Kötü silikonsa değerleri girdiğinde mavi ekran yersin vs. Kendin deneyerek bulman daha iyi. Ben 80 core/60 cache kullanıyorum.

Evet öyle de merak ettim.

İnternet sorunu yaşayan var mı ? (Windows 11) Örneğin az önce bir sitede ödeme yapmaya çalıştım çıkan pop-up 3d secure sayfası açılmadı hata verdi. Steam, battlenet gibi internet gerektiren uygulamaları da kurmaya çalışırken bağlantı kopuyor sanırsam internete bağlı olmanız gerek diyip yüklemiyor. Tüm driverlar güncel gözüküyor şu an.

Hocam o sizden kaynaklı olabilir.

Bu değerler normal mi karşılaştıracağım bir yer yoktu sana sorayım dedim ?

Dosya Ekleri

• 2022-03-10 (1).png
    921,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 2022-03-10.png
    943,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 275159218_10224083803355575_6373170748096113595_n.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…