İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Tulpar T5 20.3 hocam ne yazık ki yaşıyanları sogutan bir konu.
Ben 1 defa yasadim sonra onun ustune oyun da oynadim test de yaptim gık yok.

Her turlu seyi denemeliyiz.

@Tulpar T5 20.3 hocam ne yazık ki yaşıyanları sogutan bir konu.
Ben 1 defa yasadim sonra onun ustune oyun da oynadim test de yaptim gık yok.

Her turlu seyi denemeliyiz.
Dün iki uc saat bf5 oynadım 3 defa ard arda takıldı. Hani şöyle ayda yılda bi yapsa bi sey demicem ama günlük yapmaya başladı. Yazdim müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler.

Dün iki uc saat bf5 oynadım 3 defa ard arda takıldı. Hani şöyle ayda yılda bi yapsa bi sey demicem ama günlük yapmaya başladı. Yazdim müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler.
Hocam o halde test etmeye başlayın.
HDTune ile ErrorScan yapın.
HDTune ile health sekmesine de bakın.
Olmadı başka şeyler deneyin.
Hocam bence de nadiren olsa katlanılır.
Ben Valorant oynadım, test de yaptım ama o ses gelmedi...

Adınıza üzüldüm.

Güncelleme: Dengeli moda aldıktan sonra da takılma yapıyor,

sürücüler güncel, win 11

Güncelleme: Dengeli moda aldıktan sonra da takılma yapıyor,

sürücüler güncel, win 11
Ben dengeliye aldıktan sonra bir daha yapmadı.
Ne sıklıkla oluyor?

HDTune testi yapar mısınız?

Bilemiyorum belki de BIOS guncel değildir.
BIOS sürümünüz nedir?

Timespy , Cr23 testleri eklenmeli. İnceleme açısından fayda sağlar. Zira youtube videolarında bariz thermal throttling sorunu var. Hem ekran kartı hem işlemci açısından. Kullancı incelemeleri açısından testleri yapar mısınız ?

Şuan androiddeyim.
Laptopu açar açmaz tamamdır.

Ben dengeliye aldıktan sonra bir daha yapmadı.
Ne sıklıkla oluyor?

HD Tune testi yapar mısınız?

Bilemiyorum belki de BIOS guncel değildir.
BIOS sürümünüz nedir?

Test sonuçları ve BIOS versiyonu altta

Dün konuya yazdıktan sonra Mount Blade II Bannerlord'a girdim ve 20-30 dk aralıklarla yaptı ama oyun orijinal olmadığı için arkasında duramıyorum, daha öncesinde LoL gibi oyunlarda da yapıyordu onlarda da test yapıp güncellerim burayı

Eğer sorunlarımız çözülmezse yeni bir konu da açabiliriz isterseniz orada toplu detaylı bir başlık olmuş olur.

BIOS Bilgileri

BIOS Version N.1.07Mon08
EC Version 1.07. 13. 00.
Build Date and Time 12/13/2021 10:05:18

ME FW Version 15.0.30.1776

HD Tune Test Sonucu

Health kısmı boştu diğer sonuçlarda da sorun yok gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    906,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    903,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    13,6 KB · Görüntüleme: 41
Dostlar mikrofonunu deneyen var mı laptopun ? Şu an mikrofonlu bir kulaklığım yok önceki laptopumda (MSI GP63 Leopard) da apple kulaklığını kullanıyordum. Fanlar full açıkken dahi en ufak ses gitmiyordu karşıya. Ama fanların açık olmasını geçtim full kapalıyken dahi karşı tarafa sesim aşırı kötü gidiyor fan sesi gibi ses gidiyor ve klavyeden her bir tuşa dokunduğumda sanki o insanın kafasına vuruyormuş gibi ses iletiyor. Bu kadar sorunlu bir laptop olabilir mi ya iade edeceğim bu gidişle var mı bu sorunu yaşayan? @Tulpar T5 20.3 @499337 @germiyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…