İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kullanmadım sadece çalışıyo mu diye test ettim dediğin gibi boğuk ve kötüydü.
Bana kötü demişlerdi bir kaç forumda bu pclere göre baya iyiymiş

Daha iyi olmadı. Benzer cihazlar ile yakın performans sergilediği ortaya çıkmış oldu. Karşılaştırma yapınca bundan bir sonuç çıkartmayacaksak test istemek neden ayrıca öyle değil mi?

Daha iyi olmadı. Benzer cihazlar ile yakın performans sergilediği ortaya çıkmış oldu. Karşılaştırma yapınca bundan bir sonuç çıkartmayacaksak test istemek neden ayrıca öyle değil mi?
Ya laptop çok güzel de şu takılma olayı olmasa Bugün gene oyuna girer girmez takıldı. Müşteri hizmetleri güncelleyin format atın olmazsa gönderin diyor format atacam olmazsa selamı okuyabilirsiniz Ayrıca iade etsem 17300 e laptop kalmadı bu bile şuan 20 bin oldu

Simdi karsilastirma yapinca Monster iyi mi oldu bu kafada miyiz yani? Ben performans goremiyorum acikcasi.
Yo daha iyi olmadı.
Sadece benzer performans veriyor
Evet iyi laptop, performans ortalama ama denilen gibi.
Ben aldıktan 2 gun sonra modele update geldi. Bu update ile bu sorunun sıklıgı artti.
Benimki 3 hafta oldu o sorun yok.
Bu 3 hafta icinde ses iceren neler neler yapildi.

Monsterdan en yeni BIOS'u isterim. Onu da deneriz.
Olmadı en yeni surucu paketini isterim.
@germiyan siz servise verseniz de yapacaklari max şey format, anakart değişikliği, ssd degışikliği falan olur.

Ben bunu bilseydim galiba almayabilirdim ya. O kadar aldım hoşuma da gitti ama iade etsem aynı özellikteki pc ye artı 3 bin koydular ki iyisini nasıl alacaksın.
Sorunu bulup çözdükleri halde neyi istiyorlarsa değiştirebilirler sorun yok. Sadece 17 binlik pc elimde patlasın istemiyorum. Ben bu pcye defolu da iadere ederim demek için onca parayı vermedim sonuçta.

Test istiyoruz cunku internette gordugumuz her seye sizin gibi sip diye inanmiyoruz. Fiyat performans demissin, benim hayatim kalite/fiyat/performans oncelikli olan cunku ucuzun aslinda daha pahali oldugunu ogrenebilecek kadar uzun suredir bu dunyadayim. Monster 950 takla atsa almam aldirmam.

Yahu diyorum ki benim test sonuçlarım Monster'dan da iyi geldi.
Ama inanan yok!
Işım gucum yok sana mi yalan soyleyecegim.

Evet iyi laptop, performans ortalama ama denilen gibi.
Ben aldıktan 2 gun sonra modele Update geldi. Bu Update ile bu sorunun sıklıgı artti.

Low versiyon geldi daha doğrusu bizim M.2'ler 3400 3000 değerleri var.
(MC sayesinde 7000 7000 de alınıyor orası ayrı)
Şimdikinde 2400 1750 MB okuma yazma var ve fiyatı da 20200 oldu hala çamur atıyorlar bu cihaza okudukça gülüyorum.

Hocam bu oyun bilgisayarı içinde 3060 ve i7 11800 var ne bekliyorsunuz o zaman M1 işlemcili MacBook alın.

Slayer 85W, Aero 105W ve Monster 130W. Alienware serisi bu sene bana kalırsa zayıf. CPU puanı
10870H'a yakın, PL ayarları ile 10870H bile daha iyi güç sergilemiş çoklu çekirdek için.

Burada kimsenin yalancı iftirası atacağını sanmıyorum. Günümüzde insanlar hiç de az olmayan paralara alıyor bu cihazları. Tabii ki de "kanıt" istiyorlar bunda bir sakınca yok. Ekran görüntüsünü ve testin linkini atıp geç, aksi takdirde ben de dahil çoğu kişi art niyet arar hele 50 kere söylenmesine rağmen böyleyse.
Şu anki atılan ekran görüntülerine bakarak cihazın 105W ve iGPU cihazların performansına rakip olduğunu görüyorum ve bu cihazın bu bütçede genelde önerilme sebebi de 130W+MUX olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…