İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Cyberpunk ultra ayarlar rtx highda dlss performans modunda 50-70 fps arasında aldım sıcaklık cpu 83 gpu 77 gördüm. Warzone test ettim az önce adamları görmek için yaptığım medium-Low karışık ayarlarda rtx kapalı dlss kapalı 120-160 fps arası aldım. Cpu sıcaklığına bakamadım ama gpu max 78 gördü. Oyun modunda oynuyorum hiç bir undervolt yapmadım. Sizlerin yaşadığı takılma ssd sorunu vb. Hiçbirini de yaşamadım henüz. Fakat bahsedilen coin whine sesi laptopa kulağı dayayınca farkediliyor.

Özetle Oyun , yazılım performansından memnunum. Soğutma konusunda önceden kullandığım MSI GP63 Leopard a göre daha başarılı olduğunu söyleyebilirim . Memnun olmadığım konular ise yüksek fan sesi ve şu mikrofon sorunu. Mikrofon sorununu da NVIDIA Broadcast programı ile realtek i yer değiştirerek çözdüm. Artık hiç fan sesi tuş sesi gitmiyor. Sipariş verdiğim mikrofonlu kulaklık gelince asıl durumu göreceğim.

Gerçekten enteresan senin adına sevindim ve kıskandım bugün oyun oynamayı bırak video izlerken bile takıldı sanki sıklaşarak artıyo gibi format atacam bende umarım siz gibi sorun yaşamam artık keyfime bakarım.

Hocam temiz sıfır Windows kurulumu yapıp driverları sitesinden yüklemeyi denediniz mi? Eğer böyle çözülmezse kesinlikle servise yollayın ssd kaynaklı bir sorundur. Bende laptop ile gelen ssd bu 500GB WD BLUE SN550 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2400 MB/s - Yazma 1750 MB/s)

Muhteşem o halde!
Iyi oyunlar.

Muhteşem o halde!
Iyi oyunlar.
Teşekkürler umarım başka bir sıkıntı çıkmaz. Bu arada batarya ömrünü nasıl gözlemlediniz? YouTube’dan video izleyerek güç tasarrufu modunda 2 saate yakın dayandı benim.

Çok mantıklı bir açıklama, sonuca da iyi bağlamışsınız ama yazmak diye bir şey var.
Ben testi yaptım ve sonuclari yazdim.
Inanip inanmamak onlara kalmis.
Ikna etmek icin niye yalan soyleyim ki? Isim gucum yok Monster ovmek icin yalan mi soyleyecegim.
Teşekkürler umarım başka bir sıkıntı çıkmaz. Bu arada batarya ömrünü nasıl gözlemlediniz? YouTube’dan video izleyerek güç tasarrufu modunda 2 saate yakın dayandı benim.
Umarım çıkmaz hocam.
Batarya ömrünü test etmedim hep şarjda kullandım.

Yaptım şimdi bakalım deneyecegim umarım çözülür

Diğer cihazlardaki ekran kartlarının daha düşük W değerine sahip olmasına, daha yüksek güce sahip adaptörlerine rağmen Monster'ın işlemci tarafında bir geri kalması söz konusu değil görüldüğü üzere. Ekran kartı tarafı da bir diğer 130W cihazla benzer sonuç vermiş. İdeal senaryoda fiyat aralığına göre fena sonuç çıkarmadığı görülüyor. Aynı bileşenlere dair daha fazla test bulmuş olsam onları da paylaşırdım. Benzer fiyat aralığındaki cihazlar ACER tarafında var ve onlar 85W TDP değerine sahip.

Ayrıca atılan mesajların bir kısmına dikkatlice bakarsan, bir test istemekten çok cihazı almış kişiler ile adeta dalga geçer bir tavır takınıldığını fark edersin sen de. O markanın bu serisi kötü, öteki markanın 85W, bir diğeri 100W derken baya farklı markalardaki, kimisi daha yüksek fiyatlandırmaya sahip cihazların da pek öyle ''mükemmel'' olmadığı görülüyor. Ben bu cihazın kullanıcısı değilim, kullandığın cihazı da biliyorum ve indirim döneminde denk getirebilsem iş için KD OLED modelini alacaktım. Monster yerine 105W Gigabyte tercihim olurdu. Marka savunuculuğu gibi bir durum da söz konusu değil yani.

@gen2 uzun süredir bu dünyadasın ama hala lise çağındaki gençleri aşağılama derdindesin. Kendi parasını kazanan değil, ailesinin harcamaları, biriktirdikleri harçlıklar ile bir şey sahibi olan gençler bunlar. Çıkabilecekleri bütçeleri, ekonomik koşullarını, ailelerinin düşünce ve tavırlarını uzaktan tahmin etme şansımız yok. Monster'a Turbox muamelesi yapmak da senin tercihin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…