İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Firma kendisi bir test yapmış, veriler kullanıcının da test ettiğinin altında. 130W'lık cihazı test eden düşük sonuç elde etmiş. Bu durumda firma çalışanı da, diğer cihazı inceleyen de üreticilere, satıcılara zarar vermek için çalışıyor. Her cihazı satın alıp test etme şansımız olmadığına göre karşılaştırmalı olarak test ve incelemelere bakmaktan başka bir şansımız kalmıyor. 6242 mesaj atmışsın bu forumda, yalnızca kullandığın ürünlerle ilgili mi bir fikir beyanında bulundun? Yoksa bir şekilde incelemeler, kullanıcı yorumları, açılan problemlere dair konulardan edindiğin bilgileri mi kullanıyorsun? Doğal olarak buna cevabın ikinci cümle olmalı. Ona güvenme, buna güvenme bu durumda sana, bana neden güvensin insanlar öyle değil mi?

Tartışma gerçekten ilginç.

Monster 20.4 r23 sonucu. İşlemci max 94 derecede sabit kaldı. Toplam 180W güç değerine sahip. Şuan 21.846 TL'ye gittigidiyor sayfasında satılıyor. Üstelik 17.3 inç. ki bu fiyat bandında büyük ekran isteyenler için f/p ürünü demektir. (130W+mux)

Bence bu tür şeylere çok takılmayın.

Dosya Ekleri

• r23.jpg
    212,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu cihazın incelemeleri mevcut. Hangi videoyu izlersem izleyim performansta kısma var, burada laptop övülmüş. Üstelik satıcının kendi videosunda işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri ortada. Bizde sadece test istedik. Arkadaş başta atsaydı bu kadar uzamayacaktı. Bu tepkiler neden ki? Konu sahibi ısrarla atmadı, hala da atmamış. Monster kontrol merkezini beğenmiş arkadaş, üstelik çok sorunu olan bir yazılım. Bu forumda genelde alınan mallar mükemmele kaçırılıyor. Hangi marka olursa olsun bir inceleme yapılıyorsa kapsamlı test yaparsınız. İnsanlar fikir sahibi olur. Bizde bu yüzden istedik, bunun tersini savunacak bir durum yok.

Belki zamanı yok benim de zamanım olmadı test yapamadım ne taktınız be ürünü aldık kötülüdeliler almadan önce kötülerdiler bu fiyattan daha iyisimi vardı.
Aldığımda yoktu.

Belki zamanı yok benim de zamanım olmadı test yapamadım ne taktınız be ürünü aldık kötülüdeliler almadan önce kötülerdiler bu fiyattan daha iyisimi vardı.
Aldığımda yoktu.

Zamanı yok derken? Bu konu inceleme konusu. Taktık çünkü ısrarla atacağım denildiği halde atılmadı. Üstelik suçlusu soran insanlar oluyor. O zaman cevap yazma kapatılsın. İnsanlar merak etmesin. Ben bu ürünü ilk çıktığından beri biliyorum zaten. Arkadaşın bu kadar memnun olmasına şaşırdım. Çünkü kötü bir üründür. İncelemler en azından öyleydi. Arkadaş memnun kalınca merak ettim ve test istedim. Yazarak inceleme olmaz.

Sana atacağım dedi bekle atacak acelen mi var hocam?

Çünkü kötü bir üründür.

Hayatında 2 metre yakınından geçip görmemişsin burada hala konuşuyorsun.

Sana atacağım dedi bekle atacak acelen mi var hocam?

Hayatında 2 metre yakınından geçip görmemişsin burada hala konuşuyorsun.
Merak etme Monsterın daha üst segmentini kullandım. Ne olduğunu biliyoruz. Birçok marka laptop da gördüm, biliyorum . Siz övmeye devam edin. Testi kaç kez istedik , buraya yazmaya zaman var , 5 dklık teste zaman yok Neyse konunun ne amaçlı olduğunu anlaşıldı, siz malınızı övmeye devam ediniz.

Hangi testi istiyorsun atayımda yazma bir daha buraya mesaj kasıyorsun.

Ilk olarak testi yaptim sonucunu yazdim.
Ister inan ister inanma!
11650PTS multicore
1503PTS singlecore

Monster CC sorunlu falan da degil.
Oldukca islevsel ve guzel bir program.
Çünkü kötü bir üründür.
Kime gore?
Tasarim, performans falan bekledigimden iyi.
Monster aldigim icin beklentimi zaten yuksek tutmadim.

F/P ne demek bilmiyorsunuz.
Az para verdim aldigim performans da daha yuksek fiyattakilere gore az.
Olay bu.
Verdigim paraya gore performans aliyorum.

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü atabilirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…