İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Sabnerto ilk olarak testi yaptım yalansız sonuçları verdim. Güvenmezsen güvenme! Size Monster'ı mı kanıtlamakla uğraşıcağım?
Ama çok ağladınız inanmam diyerek.
C23 testini atarım bugün.
Test sonuçlarını yazdım ama inanan yok!
Inanmazsanız inanmayın be!
Ekran görüntüsü atabilirdin.
Yazmayı yeterli buluyordum ama degilmiş.
Bugun atarim.

Hala atarım diyorsun ya inanılmaz. Şurada 5 dk sürmezdi. Monster Kontrol Merkezi işlevsel falan da değil , Monster zaten kanıtlanmış bir marka. Kalitesi konusunda kimsenin şüphesi yok (!). Biz inanmıyoruz demedik , sen ısrarla atmadın. Sonuç olarak insanlar bir şey aradı. Timespy ve cr23 demiştim zaten. Konuya koyarsın insanların fikirleri olur. Sen şu mükemmel ötesi şurası çok hoş diye övgü yazısı yazmışsın. Böyle inceleme olmaz güzel arkadaşım. Adam ürünü almış gelmiş takılma var diyor , artmaya başladı diyor , şu konuda bile 2-3 sorunu olan var Kerem Bey ve size iyi övgü yazıları hocam. Kolay gelsin , muteşem laptopunuzla size iyi incelemeler.

Repini verdim kardeşim mesaj kasıyormuşsun Technopat profilini ne kadar geliştirirsen ileride o kadar büyük adam oluyormuşsun @KeReM BeY ‘in dediğine göre (!)
Bu arada inceleme dediğin artısıyla eksisiyle olur methiye yazarak değil. Test olmayan inceleme boştur, geçersizdir. Ben GE76 aldım fakat üzerinde berbat termal macun + kalite kontrol sorunları olduğunu söylüyorum ekranın üstünde bombe vardı düzgün yapıştırılmamış daha ne olsun Çok küçük olduğu için servise vereceğim. Test gizlemenin bir manası yok kısacası vebal almak hoşuna gitmez sanırım? Sen 12k puan aldım dersin adam 8k alır o zaman ne olacak?

Son düzenleme:

Hemen bir mesaj daha kasalım. Windows 11'in sorunlu olması, Monster'ın hatası olamaz, eksilere yazılmış Testler görüntülü atılır zaten, o olmadı, arkadaş atsa iddiasını kanıtlamış, konusu daha iyi olacak. Ama suçlu biz olduk ya Kesinlikle hocam termal macun sürdüğünüzde incelemenizi bekliyorum. Ben o riske girmek istemedim şu an.

Honeywell 7950 sürmek için iFixit kit aldım Amazon Almanya'dan işim garanti olsun diye. Bazı sorunlardan dolayı servise verdikten sonra süreceğim ama o zaman inceleme yaparım. Ekran çerçevesi düzgün takılmamış şaka gibi, onu halletmeleri gerek.

Hemen bir mesaj daha kasalım. Windows 11'in sorunlu olması, Monster'ın hatası olamaz, eksilere yazılmış.
Ister inan ister inanma!
Hala atarım diyorsun ya inanılmaz. Şurada 5 dk sürmezdi. Monster Kontrol Merkezi işlevsel falan da değil , Monster zaten kanıtlanmış bir marka. Kalitesi konusunda kimsenin şüphesi yok (!)
Ay çok güldüm.
Laptop yanimda olsa yaparım testi.
Ama siz hala anlamakta guçluk cekiyorsunuz.
Eger atarim diyorsam demek ki evde degilim mesela. Ki cidden suan evde degilim.
Sizden mi korkuyorum???

Ve MonsterCC işlevsel bir şey.
Oldukça iyi performans yönetimi var.
Ilk olarak suclu falan olmadiniz.
Diyorum ki eve gelince testi atarim!
@Gregorz Brzecz.
@Sabnerto kardeşim sen benim sinirlerimi test etmek için Allah katından gelmiş sınayıcı falan mısın?
Diyorum ki suan evde degilim eve gelince atarim.
Saat 7'ye kadar atmazsam gecersiniz dalganizi.
Tamam?

Son düzenleme:

Engellesene bunlara kara listeye filan al herhalde yazamazlar mesaj boş boş muhabbet yapıyorlar.

Engellesene bunlara kara listeye filan al herhalde yazamazlar mesaj boş boş muhabbet yapıyorlar.
Şu forumda senden daha boşunu görmedim açıkçası. Test isteyen insanlara boş muhabbet yapıyor diyorsun, üstelik bu konu inceleme konusu. Bundan daha doğal bir şey yok. Boş konuşuyorsun. Forum kurallarını bilmeyen , açılan konuları idrak edemeyen insanları şuraya almasalar ne güzel olur .

Sadece test istedik diye mi?
Yo boş muhabbet degil.
Sozum olsun 19'a kadar TimeSpy+C23 gelicek.
@Sabnerto @Gregorz Brzecz.
Kavga yeri değil, biz testi verelim olsun bitsin.
19'a kadar testi vermezsem o zaman edin kavganizi.
@KeReM BeY lütfen siz de C23 ve TimeSpy testlerini saat 19'a kadar verin. Kavga olmasın.
@Sabnerto @Gregorz Brzecz. @KeReM BeY @gen2

Yalanım yok, C23 sonucları ekte.
TimeSpy'ı yarın yapsam olur mu?
Ailem kapatmamı istiyor.

Dosya Ekleri

• 16471018200123715482087183902497.jpg
    413,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…