İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Puan olarak gayet iyi. Yalanım yok diyip durmayın lütfen , sizi yalancı çıkarmaya çalışmıyoruz. Merak ediyoruz. Bu laptopu bu incelemeye bakarak alacak olanlar bilmesi lazım gerekli şeyleri.

Puan olarak gayet iyi. Yalanım yok deyip durmayın lütfen , sizi yalancı çıkarmaya çalışmıyoruz. Merak ediyoruz. Bu laptopu bu incelemeye bakarak alacak olanlar bilmesi lazım gerekli şeyleri.
Teşekkür ederim.
Puan aslında 250PTS daha fazla olabilir ama alabildiğim max perfromans.

TimeSpy yarın gelecek.

11800H için zayıf kalıyor. 10870H ile 11800H arası bir puan almışsın. Yine de fena değil.
TimeSpy testi belirleyici olur. Onu da bekliyoruz bakalım. Lütfen yarın testi yaparken test linkini atmayı unutma. Test sonucunu iki aşamalı değerlendireceğim ben.
1-130W'a göre.
2-Rakip 3060 (tüm varyantları) fiyatına göre sağladığı avantaj/dezavantaj.

Kimsenin gömme niyeti olacağını sanmıyorum. Yarın sonucu görünce buradaki kişiler kötüyse kötü iyiyse iyi der zaten.

Takılma problemine şu anlık çözüm bulamadıysanız çözene kadar önermekten çekinmeni de tavsiye ederim.

Takılma problemine şu anlık çözüm bulamadıysanız çözene kadar önermekten çekinmeni de tavsiye ederim.
Sahsen takılma olayindan beri onermiyorum, ben yasamadim 3 hafta oldu.
Bu takılma ortaya çıktiktan sonra birkaç IPG3 vs T5 v20.3 konusunda IPG3 demistim.
11800H için zayıf kalıyor. 10870H ile 11800H arası bir puan almışsın. Yine de fena değil.
Evet farkındayım...
TimeSpy testi belirleyici olur. Onu da bekliyoruz bakalım. Lütfen yarın testi yaparken test linkini atmayı unutma. Test sonucunu
Tabii ki atarim ama test linki derken?
Test sonucunu SS olarak atacağım ama test linki?

Paylaşmak için link veriyor. Detaylı sonuç görüntülüyorsun.

Hangi modda yaptınız?
Turbo fan açık mıydı?
OC var mıydı?
Hangi modda yaptınız?
Turbo fan açık mıydı?
OC var mıydı?

Benim test yarın geliyor pil %30 şu an programlar iniyor teste başlamadan önce yapacağım ayarlar.
Ekran kartı 120wtan 130'a çıkaracağım +dGPU açık.
Turbo mod açık -Turbo fan açık.
İşlemci-ekran kartı OC yapacağım (kontrol merkezi üzerinden önerilen Max ayar ile yani kırmızı risk yazısı çıkmayacak şekilde)
Cihaz arkası 5-6 cm yüksek olacak.

Başka yap dediğiniz ayar var mı?

Son düzenleme:
Cihaz prizde ve yüksek performans modunda, turbo fan aktif şekilde herhangi bir OC olmadan test etmekte fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…