İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TongFang kasalarda ısınma sorunu yok. Clevo kasa ile karıştırmayın.
Laptop altındaki kauçuk ayakları küçük parçalar ile yükseltirseniz, daha rahat hava aldığı için soğumasına fayda sağlar.

T5 v20.3 TongFang kasa mı ki nerden anlayacaz tek yazdığı aliminyum olduğu. Ayırıca çok fazla yorumda turbo modda bile 90 üzeri olduğunu gördüm.

Ayırıca çok fazla yorumda turbo modda bile 90 üzeri olduğunu gördüm.
Yok ama genelde 90 civari.
Ekran karti ise max 85 genelde.
(Sogutucusuz degerler, Turbo fan kapali.)
Turbo acinca 1-2 derece dusuyor.
Altina yukelti koyunca 2 derece daha dusuyor.
Yani baz sicaklik CPU=91 GPU=85 olsa iyi bir sogutucu+yukseklik ile bu degerler CPU max 88 GPU max 81 oluyor.
Turbo fan ile de bu degerler CPU max 87 GPU max 80 oluyor.
T5 v20.3 TongFang kasa mı ki nerden anlayacaz tek yazdığı aliminyum olduğu.
Arkada iki yesil cizgi yok.
Evet o da var.
Dedigim gibi degerler ortalama bicimde bu fiyata laptopa.

Aslında önemli olan sıcaklık değeri değil önemli olan o ısı da ne kadar tutabilceği drop yapıp yapmayacağı. Mesela 5 saat yüksek seviyede çalışınca kendini kapatacak mı stabil tutabilecek mi

Control Merkezinden GPU ve CPU sıcaklığını ayarlarsan o sıcaklığın üstüne çıkmıyor.
Havalandırması iyi olduğu için 90 dereceye ulaşması zor gibi. Laptopu kesinlikle ama kesinlikle rahat hava alacak şekilde kullanın. Şahsen tüm laptoplarımı jenga parçasına benzer tahta parçaları ile yükseltiyorum. Ulaşılan sıcaklık bayağı fark ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…