İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@KeReM BeY değerler gayet iyi, masaüstü RTX 3060 ile yarışır gibi duruyor.

Uygun ayarlar yapılırsa 150 200 de artar bence ben sadece bu ayarları yaptım.
dGPU açık.
Turbo fan açık.
Tubo mod açık.
Kasanın altı 5 6 cm havada.
Monster kontrol merkezi üstünde işlemciyüksek pl verdim ve işlemci ekran kartı önerilen Max ayarda OC yaptım yani kırmızı risk yazısı çıkmadı.

Abartmayalım.
Ama evet iyi. Güzel sonuç ama zannetmem ki şarj %100 olsa da degismez.

@KeReM BeY

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@teknoman doğru söylüyor hocam.

Bu zaten bir gerçek.
Laptop ile Masaustu arasinda devasa fark yok.
Hocam OC derken nasıl bir OC?
O PL değerini mi kast ettiniz OC olarak?

Bu zaten bir gerçek.
Laptop ile masaustu arasinda devasa fark yok.

Hocam OC derken nasıl bir OC?
O pl değerini mi kast ettiniz OC olarak?

Pl değerleri = Max ayarlarda.
OC = bizim kontrol merkezinden yapınca belli bir ayar üstünde kırmızı yazılar çıkıyorya işte riskli mavi ekran vs ben kırmızı yazıdan -1 değerlerinde OC yaptım kırmızı risk yazısı çıkmadan Max ayarda.

(OC stabil olduğunu sanmıyorum OC yapmdan işlemci daha yüksek verdi a kalite OC yapılırsa daha iyi sonuç verir ben ayak üstü yaptım bu testi bizim ekran kartı Max-P, masaüstü varyantı olarak geçiyor hocam)
Sizde spy testi yapararsanız karşılaştırırız.

Ilk olarak geçemez masaustu varyantini.

Arada her turlu %7-8lik bir fark var. Sadece yakın.
OC yerininin fotosunu atar mısınız?

Harbiden çorba oldum ben yazılanları takip ediyorum ne yapacam ne edecem bilemedim pl 1 pl2 ayarini 200 w yaptim turbo modda dgpu dayken pc ekte de görselde ki değerler çıktı. Ayrıca Oc uv derken cidden çok fazla kafa karışıyor monsterkontrol merkezinden yapabileceğim oc veya uv ları bana açıklar mısınız rica etsem ?15 inde iade süresi bitiyor acele ediyorum sorunlu mu sorunsuz mu çözemedim terstlerin çoğunda sizinkilerden az almışım.

Dosya Ekleri

• 2022-03-13.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 47
105W hız aşırtmalının verdiği sonuç sizin hız aşırtmasız sonucunuz.
115W hız aşırtmasız ile aşağı yukarı aynı sonucu almışsınız hız aşırtma ile. Aldığınız fiyat için hiç de fena değil.
Cihazı ne kadara almıştınız, siz de takılma sorunu var mıydı?
Bu gibi alternatifler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…