İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu drr çözülmezse Acer olabilir.
Eğer cok kez olursa zaten 15 gun bitse de iade edersiniz.
Sorunu bulamayacklari dusunuyorum nedense ve hic sorun bitmeyecekmis gibi hissetmeye basladim. Bugun pc adaptor arizasi verdi 99 da kaldı sarji cikartip taktim düzeldi. İade konusunda cok kararsizim.

Sorunu bulamayacklari dusunuyorum nedense ve hic sorun bitmeyecekmis gibi hissetmeye basladim. Bugun pc adaptor arizasi verdi 99 da kaldı sarji cikartip taktim düzeldi. İade konusunda cok kararsizim.
O arıza değil yalnız.

3DMark sonuçları.
Oradaki uyarı da şu ben hiç bir 3D program fark etmeksizin 8x MSAA kullanıyorum. Nvidia Denetim Masası'ndan ayarladım.
OC yok, Turbo Mod, Turbo Fan... MsHybrid kullandım.
@T129Atak
@Sabnerto
@Gregorz Brzecz.
@gen2 (Ban mı yedin 2 gündür cevap yok, Monster da gömmüyorsun...)

Son düzenleme:
Monster'lar da ses kalitesi abartılacak kadar iyi değil bence. Ayrıca klavye kısmına katılıyorum. 5 sene önceki Abra serisinin klavyesi şimdiki Tulpar serilerinden 10 kat iyidir

Adaptör arızası derken nasıl bir hata ? Yüzde 99 olup yüzde 100 şarj olmadı mı ?
Hayir kaldı öyle monster kontorl merkezinde hata yazdı cikar tak dedi çıkardım taktim düzeldi.
Monster'lar da ses kalitesi abartılacak kadar iyi değil bence. Ayrıca klavye kısmına katılıyorum. 5 sene önceki Abra serisinin klavyesi şimdiki Tulpar serilerinden 10 kat iyidir
Ya monster da donanım potansiyeli kalite olarak çok şey vaad ediyor ama bana suanki hissiyatı sanki hep arıza cikaracakmis gibi. İade etmeyi ciddi dusunmeye başladım. Lenovo ryzen 7 li vardi 18 e bulabilirsem alacam. Bulamazsam acer nitro 5 alacam 17 400 e . Acayip sogudum çünkü.

Son düzenleme:
Ses kalitesi cidden iyi ama cidden klavye berbat.
Geçen sene Mekanik Klavye Tulpar vardı bu sene o da yok.

@gen2 cezalıymış sana aldığı puanı gönderdi. Nasıl Tongfang iyi miymiş diye soruyor.
@499337
İlk olarak zaten L5P daha iyi de neyse.
Valla memnunum ama evet L5P performansı değil...

Bu arada next,next,next mağduru olarak avast yükledim yanlışlıkla.
Güvenli moda girmeden sildim bir sorun olur mu? Şuan kalıntı yok gibi.

L5P olması bir şey değiştirmiyor sonuçta GPU aynı. 100W kaldıracak kasaya 130W GPU koyunca düşük performans vermesi normal.
Yazın yapacağın testi de bekliyormuş kıyaslayalım diyor. GPU+CPU termal kısma yaşattığında bunu dahi göremeyebilirsin.

Haklı aslen 105W kaldırabilecek kasa ama 95W 3050TI'dan iyidir.
Veya 95W 3060'dan...

Ben memnunum.
Yazın termal bakımlardan sonra tekrar test yaparım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…