İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3060 larin 95 w lari iş gorur mü? Merak ediyorum. 130w kullanadiktan sonra ne yapayim iade edip lenovo veya acer almali miyim

İşlemci hocam. Bayağı ortalama altında hatta. Bie termal sorun var gibi. Sadece CPU testi yaparsanız belki artacaktır. Ama puanı az.

OC'dan dolayıdır oclu hali ocsuzdan daha düşük.
Yaklaşık 1.5 yıldır Monster Tulpar T5 20.1 kullanıyorum. İlk 3 ay mükemmeldi, resmen hayalimdeki bilgisayara sahiptim! Sonradan Valorant oynarken bile drop yemeye başladım.

Yazılımsal olmadığı ne malum.
O işte Samsung'unda alakası yok 1024MB 1GB ama depolama üreticileri 1000 MB 1GB'dan dolayı bazı boyutu kısıyor.

OC'dan dolayıdır oclu hali ocsuzdan daha düşük.
Hoacm next,next,next kurbani oldum.
Avast indi !
Neyse sildim ama guvenli moda girmeden, kalinti kalmadi ama tirsiyorum.
3060 larin 95 w lari iş gorur mü? Merak ediyorum. 130w kullanadiktan sonra ne yapayim iade edip lenovo veya acer almali miyim
Hocam zaten bu 110W performansı veriyor hemen hemen. Ama yine de Max-P...
Yani kaybınız 15W olur. IPG3 icin.
Bu arada Acer olan 85W...

Malwareb. İndir deneme sürümü var 30 gün sonra tam tarama ile tara işin bitince silebilirsin sonra Görev Yöneticisi'nden farklı CPU RAM kullanımı var mı detaylı bak.
Norton var...
Hayır sinir oldum Avast+RAV indirmiş.
Neyse silindi.
@KeReM BeY OCsuz TimeSpy skorları benzer.
TimeSpy testi sırasında da donma takılma olmadı.

Norton var...
Hayır sinir oldum Avast+rav indirmiş.
Neyse silindi.
@KeReM BeY ocsuz timespy skorları benzer.
Timespy testi sırasında da donma takılma olmadı.

Sizin testi inceledim ekran kartı OC bir tık fark ettirmiş testimde aramızda 1 derece fark var benimki OC'dan dolayı daha yüksek 1 derece.
Ama işlemci vasat benim frekanslarım sizden daha düşük oclu halde arada 12 derece sıcaklık farklı var demek OC çok kötü yapmışım buradan bunu anlıyoruz. Benim sıcaklık daha yüksek.
*****************************************************************************************************
Bakmak isteyen için hazır.

Dosya Ekleri

• OC VAR KEREM BEY.png
    747 KB · Görüntüleme: 375
  • OC YOK KEREM BEY.png
    755 KB · Görüntüleme: 44
  • OC YOK KARTALPCMASTER.png
    543,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Siz OC'u işlemciye yapınca GPU bir nedenle kendini kısmış.
@KeReM BeY C23 testi peki?
Onda OC yapmak sorun degil.

Throttle yemişsin. İşlemciye neden OC yapıyorsun zaten throttle olduğu için düşük puan.

Throttle yemişsin. İşlemciye neden OC yapıyorsun zaten throttle olduğu için düşük puan.
Yani bence de.
Hocam laptopu 98 derecede Throotle olucak biçimde ayarlama şansım var mı?
Zaten Intel'in verdiği sınır 100, ve throotle olma sıcaklığını asla geçmiyor.
Eminim performans artar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…