İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20.4 de son durum şu şekilde. Biraz OC kullandım lakin pc hala çok serin takılıyor. Termal macunun kalitesini bilsem aslında zorlayabilirim ama risk'e de çok giresim gelmiyor. Grafik skorunun 9383 gibi bir rakama ulaşması aslında beni gayet tatmin etti diyebilirim. Bu arada ekran kartında sıcaklık değeri max 70 dereceyi görebildi. İşlemci ise 78 derece de kaldı. 6 ay sonra ki bakımda muhtemelen iyi bir termal macun satın alıp sınırları zorlama macerasına girebilirim. -)

Dosya Ekleri

• ocazvar.jpg
    185,5 KB · Görüntüleme: 33

OC ayarlarınızı alabilir miyim?

Evde ilk işim bunu denemek olacak teşekkür ederim.

Rica ederim Monster bu cevabı vermek için beni 5 6 yetkili kişi ile görüştürmüştür en sonunda dediler sizi sıraya aldık bir ekip sizi arıcak kabadayı gibi bir adamda çözüm Windows 11 dedi üstüme kapatıyordur 20 kişi ile görüşmüşsem bu adam tek kabaydı diğer elemanlar pamuk gibi maşallah.

Benim Laptop bugün elime geçecek. Monstar Tuplar t5 20V.3 Laptopu aldıktan sonra neleri test etmemi tavsiye edersiniz? Ve hangi programları ve oyunları kurarak bu işlemleri yapmam daha sağlıklı olur?

Aynen bana da direk dragonu sildirdi win 11 kurunca düzeldi ama gene intel wifi driver hatası aldım onu çözemediler 20 dk sonunda bosver ben hallederim deyip kapattım.
Benim Laptop bugün elime geçecek. Monstar Tuplar t5 20V.3 Laptopu aldıktan sonra neleri test etmemi tavsiye edersiniz? Ve hangi programları ve oyunları kurarak bu işlemleri yapmam daha sağlıklı olur?
Öncelikle bana kalırsa pc nin bios sürümü guncel mi drgil mi ona bakın derim yada sorun arayıp. Bende pcyi 10 gündür kullaniyorum takılma hatasindan dolayi yarin servise gidecek muhtemelen biosu guncelleyip gönderecekler. Sizde ayni seyi yasamayin derim. Tabi sorun bios ise.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…