İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke bizde de olsa. Sanırım sistemi kötü olan forumdaki nadir kişilerdenim.

O klavye ile mi oynuyorsunuz yoksa harici bir klavye mi bağlıyorsunuz?

Acayıp kararsızım ya monstera çok güvenemiyorum ama çok iyi duruyor. Acer se plastik kasa uzun vadede ne derece verimli olr bilemedim yoksa soğutmasıyla övünüyor. Nolur yardım edin hahahah delirecem

Evet o da doğru...
Keşke bizde de olsa. Sanırım sistemi kötü olan forumdaki nadir kişilerdenim.

O klavye ile mi oynuyorsunuz yoksa harici bir klavye mi bağlıyorsunuz?
O klavye ile. Harici klavyeden önce sağlam bir soğutucu ve mouse almam gerek.
Bir de Mousepad.
Bir de 2TB m2 nvme SSD...
Anladın sen...
Acayıp kararsızım ya monstera çok güvenemiyorum ama çok iyi duruyor. Acer se plastik kasa uzun vadede ne derece verimli olr bilemedim yoksa soğutmasıyla övünüyor. Nolur yardım edin hahahah delirecem
Ben Acer ile arada kaldım.
Monster seçtim. İlk 14 gün sorun olmadı win11 bugu dışında.

3. hane olduğu için pek bir fark olacağını sanmıyorum bunlarda driver yokluğu var adam gibi siteye son sürüm ekliyemiyorlar.
Ve BIOS'da da aynı haltı yapıyor benden düşük sürümü millete yüklemeye çalışıyorlar.
(Monster kontrol merkezinde bulduğum açık sayesinde klavyenin başka modları da var ama çalışmıyor) biraz daha kurcalacağım boş olduğumda.

3. hane olduğu için pek bir fark olacağını sanmıyorum bunlarda driver yokluğu var adam gibi siteye son sürüm ekliyemiyorlar.
Ne yazik ki...
Ve BIOS'da da aynı haltı yapıyor benden düşük sürümü millete yüklemeye çalışıyorlar
Hocam BIOS'u cok buglu. Tek sevmedigim kisim bu.
(Monster kontrol merkezinde bulduğum açık sayesinde klavyenin başka modları da var ama çalışmıyor) biraz daha kurcalacağım boş olduğumda.
Hocam onlar tulpar v21 serisi icin tasarlanan modlar.
O modellerin klavyesi 4 bolge oldugu icin onlarin RGB ayarlari da farkli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…