İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır 7 tane laptop değiştirdim her türlü sorunla uğraştım bir tecrübem var en azından, burada yararlı olmaya çalıştıkça birileri sürekli tersinden anlamaya çalışıyor ya ona anlam veremiyorum. Demek ki kimseye yardım etmemek lazımmış.
Bu macunu yabancı Discord’larda @gen2 araştırarak buldu sağolsun. Ucuz bilgi değil. Piyasada olmayan endüstriyel macun olduğu için bilinmiyor Lenovo fabrikalarında bunu kullanıyor hep.

Bende aldım merakla bekliyorum. Son zamanlarda bayağı bayağı ısınıyor.

GP66 11ug.

Tamam sizin cihazlarda 11800 daha performanslı anladık hocam yardımlarınız içinde teşekkürler biz T5 20.3 kullananlar, almak istiyenlere soru soranlara yardımcı oluruz teşekkürler.

Ben MSI'ın bir klavye tuşunun sürtünme sorunu olduğunu, ekran çerçevesinin kötü yapıştırıldığı için ışık altında üst çerçeve sınırında glue gözüktüğünü ve hafif bombe olduğunu, stok termal macunun berbat olduğunu ve MSI'ın da kalite kontrolünün çok iyi olmadığını yazmadığım için bu lafı yiyorum bence Sanki MSI'ın kusuru yok. Yine de çözüm odaklı gidiyorum, bunları halletmek için kit, macun ve izopropil alkol aldım. Alınganlık yapmıyorum. Lenovo Legion 5 Pro'yu iade ettiğime değmediğini söyleyebilirim.
Keşke bu kadar alıngan olmasanız. Burası forum. İyi yönleri kötü yönlerini tartışacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…