İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
180w adaptör varmış. Bu arada @499337 mavi ekran yiyebilirsin korkmana gerek yok.
-60'ta yemez hocam. Bana kalırsa bu sistem -100'de maviyi yer. Yemezse de donar. -80 güvenli geliyor ama gelişi güzel konuşmak yerinde olmaz.

180W adaptöre 120W PL2 girmişler. Bravo Monster. Hocam Monster'a herhalde bu sistemler tasarlanmadan önce bu işlerden az çok anlayan birini getirmişler.
Olur yarın denersin sorun değil.

Yanmaz merak etme. Bende mavi ekran yedim bir şey olmuyor
i9’lar daha mı iyi uV oluyor? Benim bildiğim silikon kalitesi daha yüksek olduğu için daha iyi olduğu yönünde.

Umarım yemez, yemezse sorun yok ama laptop güç tuşuyla kapanmıyor ben onu fark ettim galiba, -60 girelim sağlama alalım.

Bu arada 120W PL2 giren benim bana ilk geldiğinde 75idi...
Olur yarın denersin sorun değil.
Teşekkürler, 5dk sohbete vaktim var sadece, yarın dener bildiririm.

Silikon önemli hocam. İ9,İ7 daha iyi oluyor demekten ziyade en belirgin faktör silikon.
Genelde H serilerinde UV yapabilme imkanımız iyi oluyor. Genelde U serisi ve G1'lerde ise daha az UV yapabiliyoruz.
Ben 80/60 yaptığımda mavi ekran yemiyorum ama sıcaklıklarda değişiklik olmuyor, sonradan 60/60’a atıyor kendini. uV biraz sıcaklığa karşı hassas sanırım macun değiştirince sanırım çözülecek bu sorun.

60,60 atıyorsa;
Bazı sistemlerde Cache Offset ile Core Offset eşitlenir. Bununla ilgili olabilir.
Bu arada değişiklik olmuyordan ziyade şeye bakarsanız daha iyi olur:
Base haliyle çektiği Watt'ın UV'li haliyle çektiği Watt'a kıyası.
Eğer ki UV'de daha az Watt çekiyorsa ayarlar uygulanmıştır. Uygulanmasına rağmen sıcaklık düşmüyorsa sorun macundadır.

Eğer ki iki türlü de aynı Watt'ı çekiyorsa UV ayarlarını uygulama konusunda bir engel olabilir. FIVR Lock durumu veya Mikrokod durumu.

Benim silikon kalitem kötü değil muhtemelen 85/55'e kadar zorladım, mavi ekran yemedim fakat yine bilmediğim şeyler var sanırım. Bazı ayarlara hakim değilim. Macun değiştirdikten sonra yardımcı olursun artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…