İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet... Tam her şey harika derken şu bahsettiğiniz "drrrrrrr" sesi gelip sistemin tamamen donması sorununu bugün Warzone oynarken 10-15 dk arayla 5 kez yaşadım. 4-5 gündür oynuyorum 6 saate yakın da aralıksız oynadım hiç olmamıştı bugün oldu. Yeni kulaklık almıştım (Razer BlackShark v2x) bugün ondan mı oldu diyeceğim ama test ettim başka pc de hiç bir sorun yok. Düşüncem güç yönetiminde chipsette bir sorun olduğu. Kulaklığı da takınca pc ye bugün oldu bu durum. Ya chipsetle güçle alakalı bir şey ya da SSD ile... Önyargılarımı kırıp da almıştım bu laptopu ama bezdirdi kendinden iade talebi oluşturacağım. (Önceden fan sesinin çok rahatsız ettiğini, mikrofonunun berbat kalitede olduğunu söylemiştim bir de üzerine bu eklendi...)

@Rebelleous Chipset sorunu değil, ama sorun yaşıyorsanız iade en iyisi.
Paralı olduğu için onu yapamıyorum nereden nasıl yapabilirim
@erengore yarın öğlen yaparım işlemi, ailem izin vermedi.
Şimdilik ders yapıyorum.

Üzgünüm dostum ayni sorunu bende yaşadım bir hafta olmadan servise gönderdim bugün bakalım geldiği gün çözülmezse iade edecem bende. İade edip ne almayi dusunuyorsun fikrin varsa bana fikir olabilirsin.

win 10 kullanıyorsanız şuna bir göz atın. Daha önce fps drop yiyen arkadaşlar bu şekilde sorunun çözüldüğünü dile getirmişler. Özellikle oyun DVR kısmının kapatılmasını yabancı forumlarda da tavsiye ediliyor. Kulaklıkla ilgili olsa kulaklığı çıkardığınızda drop yememeniz lazım. Şayet çıkardığınızda drop yemiyorsanız muhtemelen şüphelerinizde haklısınızdır. Yani sorun güç ile alakalıdır. Çıkardığınız da dahi drop yiyorsanız yukarıda ki rehberi bir deneyin. Belki de sorun windows ile alakalı bile olabilir.

O takılma hatası overclock açıkken oluyor sadece yani bende öyle performans da en aşağıda bildiğiniz gibi güç ayarlarımı ne var onlardan özellikle ekran kartı ayarlarını değiştirdiyseniz ondan olabilir kontrol edin

Hocam işlemleri -50 olarak yaptım (sorun olmazsa -60 yapacağım.)
Sırada ne var? Şimdi biraz laptopu kullanacağım.
Fıvr sekmesinde yine 0.0 olarak gözüküyor offset voltage, Save yaptım. Hiçbir aşama atlamadım.

@erengore
@Gregorz Brzecz.
@erengore hocam orada mısınız?
Yaptığım undervolt ilginç bir sekilde kendini sifirladi.
Cok vermedim hatta -50 verdim.
@KeReM BeY hocam merhaba, @erengore hocamin verdigi ayarlari bir de siz deneyin. Ben yapinca laptop kafayi yedi resmen.

@erengore hocam ThrottleStop ayarlarinı nasıl sıfırlarim, kaldirdiğim tikleri geri tikledim. Voltage ofset falan resetledim. Yeniden başlattim. Simdi silecegim. Laptop kafayi yedi o programla.

Son düzenleme:

Ben de Eren hoca ile bir kez yaptım bende de mavi ekran verdi sildim programı.
@499337

Silince normale dondu mu?

Valla her undervolt yaptigimda daha az puan aliyorum C23'de.

Eskiden duzgun oynadigim Minecraft(%101 korsan, bu buyuk ihtimalle oyun kaynakli) suan anlik donuyor. (Bu donma baska hicbir oyunda olmuyor, gunkuk hayatta olmuyor.)

Laptop kafayi yedi, tum kaldirdigim seyleri geri tikledim. Ayarlari sifirladim...
@KeReM BeY en mantiklisi stok haliyle kullanmak...
Biraz puan dusebilir ama bir zahmet laptop kafayi yemesin.

Puan ile oyunun alakası yok siz taktınız puana ve bu MSI'ci arkadaşlar.
Programı sil düzelir
Programı kurduğun yerlerde uni dosyası olacak onu da sil.

Puan ile oyunun alakası yok siz taktınız puana ve bu MSI'ci arkadaşlar.
Programı sil düzelir
Programı kurduğun yerlerde uni dosyası olacak onu da sil.
.uni dosyasini ve programi silince duzelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…