İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada o MC olayi %90 oyunun korsan×korsan olması.
TLauncher değil.
MC kodlarinin aktarilmasiyla yapilmis sahte bir korsandi.
Düzelir.
Başta bende korktum bu iki şeyi yap PC yeniden başlat.
Guvenli moda falan ilismeye gerek var mi?
Bazisi demis ki oyle yapin.

Her türlü oluyo bende fark etmiyo. Gönderdim zaten.
@499337
Dostum bir ara bu diirrr sesi hatasi ile ilgili sikayet var dan bi link atmistin buraya videolu. Onu bulamadım rica etsem atar misin tekrardan. Servis sorun yok diyor videoyu mail atip gosterecem.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Hocam ben de yaşıyordum çok iyi anlıyorum sizi soğutuyor maalesef

Forumdakiler için güncelleme de yapmış olayım saçmadır ama ayarlardan dengeliye alınca yapmadı artık alakası var mı bilmiyorum forumdan birisi yazmıştı sen de deneyip bi dönüş yapabilir misin

Bide senin donanımlar neydi

Üzgünüm dostum ayni sorunu bende yaşadım bir hafta olmadan servise gönderdim bugün bakalım geldiği gün çözülmezse iade edecem bende. İade edip ne almayi dusunuyorsun fikrin varsa bana fikir olabilirsin.
Dönüş bekliyoruz hocam senden de sonuçla alakalı

Forumdakiler için güncelleme de yapmış olayım saçmadır ama ayarlardan dengeliye alınca yapmadı artık alakası var mı bilmiyorum forumdan birisi yazmıştı sen de deneyip bi dönüş yapabilir misin.
Bendim o, dengeliye alınca takılmalar gitti.
Herkeste çalışır mı bilmem kesinliği yok ama bende oldu.

Dönüş bekliyoruz hocam senden de sonuçla alakalı
Bugün aradılar donanimda sorun yok dedi teknisyen birde yazilima bakayim dedi bende mail olarak sorunun videosunu attim bakip inceleyeceklerini soylediler. Gün içinde dönüş yapacaklar. Bildiririm sonucu.
Tekrar aradilar donanimdal veya yazilimsal bir problem goremedik dediler her seyini tek tek sordum kontrol edildi dediler. Cihax ellerinde iki gundur acıkmış hic yapmamis takilmayi bakalim gelince bende yapacak mi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…