İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerede hata yaptım? Windows 10'dan 11'e yükselttiğim için olabilir mi?
Bence direk formatla win11 kurun.
Bu MonsterCC updateı zor, ben de yanlış yaptim. Neredeyse format atacaktım son anda duzelttim.

Formatsiz nasıl düzeltebilirim kayıt defterinden falan bir şey mi silmem gerekiyor. Siz de mi benimle aynı hatayı aldınız? Yazdığının aynısını yaptım kurarken fakat sorunla karşılaştım

Formatsiz nasıl düzeltebilirim kayıt defterinden falan bir şey mi silmem gerekiyor. Siz de mi benimle aynı hatayı aldınız? Yazdığının aynısını yaptım kurarken fakat sorunla karşılaştım
Ne hatası sizinki?
Ben tam anlamadim, benimkinde AV yuklememi engelledi.
Format daha saglikli olur.

Uygulama açılıyor fakat işlem yapmıyor sadece görüntüsü var bu hata benimki. Aynen temiz kurulum en mantıklısı gibi

Sildim yeniden başlattım.
Kurdum yeniden başlattım sıkıntı olmadı sorunsuz kurdum.
Evet, arkadas silmeden yapmis yani dosyalar cakisti.
Bu arada Riders Republici oynadiniz mi hocam?

Evet, arkadas silmeden yapmis yani dosyalar cakisti.
Bu arada riders republici oynadiniz mi hocam?

Yok indirmedim zaten yer yok geçen sinirlendim GTA 5'i sildim şu an;
Valorant-PES18-RDR2-Minecraft var o kadar.
Hafta sonudabu oyuna bakarım tam kürüphaneye eklenmiş mi nedir neyin nesidir boiş bir şey ama kalsın gine indireceğimden değil.

MC TLauncher'dan mi orijinal mı?
Bedrock.

MC TLauncher'dan mi orijinal mı?
Bedrock mı yoksa?

Pc geldi bugün arkadaşlar hiç bir değişme yok. Bf 5 de denedim ilk yarım saat bir şey yoktu sonra bir defa yapmaya başladı arka arkaya 5 defa ( oyun için değerlerim görsel de ). Görsel de 0 min fps yazıyor bu bir kanıttır aslında ben bu cihazın değişimini talep etmek istiyorum bunlar sıkıntıyı kendileri görmeden değişim vermiyolar ama thh ye kadar yolu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…