İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hediye ettiği çanta bu mu?

Eki Görüntüle 1338781
Evet bu, kaliteli çanta.
Üzüldüm, siz en iyisi iade edin.

Sorun, hata devam ediyor deyin.
Dedim bugün aradım. Temiz format atın duzelmezse getirin bi de biz atalım dediler olmazsa peki dedim. Sustu adam. Bende düşünmeye başladım acaba windows da mi hata drivirleri mi yablis yapiyorum ama next nextten baska bi sey de yapmiyorum. Aksam bir daha deneyecem bakalim formatı. Bu sefer flastan değil de internet sitesinden indirmeyi denicem bakalim. Bir de kimsenin neden olduguna dair fikri yok haliyle cozum de yok. Hayir diger kullanicilar gibi ayda yilda bir olsa tamam diyecem ama 20 dk bir olunca kriz gecirecek gibi oluyorum. Pc de sevdim. Dün dgpu dan otomatik e aldim biosdan birden kasmaya falan basladi bf de 4 fps falan oldu. Bir bakar misin gorselde ki degerlere anormallik var mi. Min fps nin 0 olmasi donmadan kaynakli kanit nitenilinde. Yeni konu da acacam artik forumlara biri bir cozum onersin diye.

Dosya Ekleri

• IMG_20220321_213233.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20220321_210632.jpg
    289,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Her değişim talebine yeni cihaz yollamıyorlar
Format attın deneyin.
Sorunun sizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

@kartalpc
Her değişim talebine yeni cihaz yollamıyorlar
Format attın deneyin.
Sorunun sizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Deneyecem tekrar bakalım driverlari sitesinden indiricem birde oyle deneyecem. Birde bunu demis yeni guncelleme gelmis ne demek bu (gorsel)

Dosya Ekleri

• IMG_20220322_182615.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 52
@Kartalpc

Deneyeceğim tekrar bakalım driverlari sitesinden indireceğim bir de oyle deneyeceğim. Bir de bunu demis yeni guncelleme gelmis ne demek bu (gorsel)

Son güncelleme ise bluetoothdur bana da geldi.
Hocam temiz kurulum format attın.
İnternetten izleyerek gidin biliyorsanız bile belki bir yerde hata yapıyorsunuz.

Son güncelleme ise bluetoothdur bana da geldi.
Hocam temiz kurulum format attın.
İnternetten izleyerek gidin biliyorsanız bile belki bir yerde hata yapıyorsunuz.
Tamam deneyecem formatı izleyerek yaparım. Bu bluetooth değil onu yaptım dün bu intel dahili garfığin heralde indirmedim monsterin sitesinden indirdim bakalım ne olacak.

Tamam deneyecem formatı izleyerek yaparım. Bu bluetooth değil onu yaptım dün bu intel dahili garfığin heralde indirmedim monsterin sitesinden indirdim bakalım ne olacak.
1- Onu siteden indirin
2- Siteden driver yüklemek daha sağlıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…