İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@germiyan En baştan belirttiğim gibi ben hala sorunun windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duruma göre windows 10 kullanıyorsanız servise vermeden önce windows 11'e yükseltin bir de öyle deneyin. windows 11'de de benzer sorunlar vardı lakin bir çözümü var. Bu biraz da neyi ne şekilde yaptığın ile alakalı aslında. Yani turbo moduna alıp güç seçeneklerini dengeli de unutmak gibi windows ile kontrol merkezi arasında bir iletişim sorunu var sanki. Aynı şekilde mux'u açıp kapatmak ve bunu windows'da dengeli ya da yüksek performansa almak gibi çok çeşitli şeyler denemek gerekiyor. Bir de nvidia denetim masası ayarları var. Özetle çok fazla kombinasyon ile deneme yapmak lazım.

Şimdi Win 11 kurdum sıfırdan siteden driverli indiriyorum. Deneyeceğim acele etmeden bakalım nasıl olacak. Ayrıca bir şey var sorun olan ama ne olduğunu galia hiç bulamayacam.

@germiyan windows ayarlarından güç modunu "Dengeli" yapin.
Intel ve Nvidia driverlarini kendi programlari ile update edin.
Arada bir ekran gidecek o sorun değil.
Nvidia surucusunu direk kendi programi ile yapin.

Şimdi Win 11 kurdum sıfırdan siteden driverli indiriyorum. Deneyeceğim acele etmeden bakalım nasıl olacak. Ayrıca bir şey var sorun olan ama ne olduğunu galia hiç bulamayacam.
Windows 11 kurduysan ilk yapman gereken şuradaki videoyu aynen uygula.
Biostan öncelikle mux'u kapat ve mshybird haline getir. Daha sonra ram hızını 3200'e sabitlediysen onu otomatik haline çevir. Yani tüm ayarlar varsayılan haline dönsün. Güç modunu Dengeli yap. Sonra bir dene bakalım ne olacak.

Deyecegim teşekkür ederim

@germiyan Merhaba sorunu şu şekilde çözebilirsiniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ki sorun aslında Monster Kontrol Merkezi. Önceki yüklenen versiyonu silip indirdiğiniz versiyonu kurarsanız sorun çözülecektir.

Teşekkür ederim eger olursa dualarimizdan cenneti hak edebilirsin aksam deneyecegim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…