İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@bkwebhizmetleri Monster control center 3.8.42.0 sürümünü yukleyince bende kasma drr sesi sorunu oluştu 3.8.36.0 yüklü iken yoktu . Sizce neden olabilir

@499337 Sen 3.8.42 kullanıyorsun sorun var mı?
3.8.42 sürümünü başta yükleyememistim format atmam gerekti format sonrası kasma olduğu için net olarak sorun şu diyemiyorum fakat kasma drr sorunu yazılımsal olduğuna emin oldum

Son düzenleme:
@bkwebhizmetleri in sorun çözümü için söylediği versiyon bende sorun çıkardı belki de sorun monster cc de değil Intel chipset vs de çünkü sorun yasamadigimda flashtan kurulum yapmıştım. Şimdi ise yarısı flash yarısı internet sitesinden. Neyse @bkwebhizmetleri de konu hakkında görüşünü belirtirse olay aydinlanacaktir

@germiyan hocam iade etmeyin, bu sorun yazilimsal bundan eminim.

Cihazı ben daha yeni aldım drr sesi ben hiç yaşamadım bu şekilde bir sorunum olmadı fakat oyunda veya ağır iş yaparken (adobe vb.) 3-4 saniyelik takılma oluyordu. Yazılımsal bir sorun aslında. Monster kontrol merkezi bios tarafını kontrol ettiği için bu sorunu yaratıyor. Büyük ihtimalle intel driverları güncel olup güncel kontrol merkezini kullanmak sorunu çözecektir.

Uyarı! : Youtube üzerinde Monster Notebook resmi kanalı Display Mode ayarlaması yapmayı gösteriyor. Eğer ki oradaki Display Mode değiştirir dGPU Only yaparsanız donma, kasma ve drr sesini duyarsınız. Display Mode her zaman MsHybrid olmalı.

@Dolpysagoben @499337 @germiyan

Evet olay yazılımsal, o MsHybrid olayıni ben de deneyimledim.
MonsterCC bazen sorunlu.

O zaman MUX kullanmamış olacaklar. Saçma değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…