İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Efet TR Monster'da buldum o açığı teknik anlamda zaten çalışamaz bizimki tek bölge ama nefes alma modu filan kodlanır.
Kodlanma derken?
Zor degilse ugrasirim ama nasil kodlara erisim oluyor ki?
Bu arada eger uzun sure Control center yenilenmezse XMG olani yuklerim.
Zaten her sey ayni tek fark marka adi.
ama nefes alma modu filan kodlanır.
3 mod var zaten 2. ve 3. ayni gorevde.
Biraz centeri modlasak aslinda teknik olarak mumkun 1-2 mod veya ayar daha eklerim.

3 mod var zaten 2. ve 3. ayni gorevde.
Biraz Center'i modlasak aslinda teknik olarak mumkun 1-2 mod veya ayar daha eklerim.

Şu an yurt dışı sürümünde de o modlar yok benim dediğim farklı bir şey gine pek mümkün olacağını sanmıyorum donanım açısından şu an hepsini sildim flashtan tkr 3.36'yı indireceğim.

Hocam nefes modu derken kastim parlakligin kendi kendine efektlenmesi, donanim destekler.

Dediğiniz kolay olur örneğin mavi ışıkta parlaklık 4 3 2 1 2 3 4 yapılır tabii zararı olur mu bilmem ani sık sık değişimler.
Hocam nefes modu derken kastim parlakligin kendi kendine efektlenmesi, donanim destekler.

Siz stok ayarlar dışında ne değiştirdiniz ben:
Kolay ayarlar= touchpad kilit açtım.
Performansta bir şeye ellemdeim sizin ayarlarını bekliyorum.
Pil: Yüksek kapasite.
Renk: Renk geliştirme açık canlı mod aktif.

Dediğiniz kolay olur örneğin mavi ışıkta parlaklık 4 3 2 1 2 3 4 yapılır tabii zararı olur mu bilmem ani sık sık değişimler.
Hocam ani değil de renk degistirme ile olur.
Kodlara erisimle mumkun?
Aslinda direk XMG centeri alsam ona kod yazmak daha iyi olur. Ben direk yeni bir Control Center fikrine girdim, bos vaktim de yarin cok.
Ama kodlara erisim nasil ve nasil kod yazilir onlari bilmiyorum, kod namina tecrubem az.

Hocam yarin ben sabah profilime mesaj atsam orada bu konuyu konussak olur mu?
Ben uyumaliyim artik sabah erken kalkicagim.
Ben pil sabit yaptim.
Kolay ayarlar OSD kapattim.
Yarin 12-15 arasi bol vaktim var o sirada geriye kalan undervolt ayarini da yapacagim.

Baska bir ara da su CC(Control Center) uzerine kafa yorarim.

Aslinda direk xmg Center'i alsam ona kod yazmak daha iyi olur. Ben direk yeni bir Control Center fikrine girdim, bos vaktim de yarin cok.

Xmg yi kullanma Monster diyordu yabancı merkezli programları kullanmayın sonra biz uğraşıyoruz koddu programa eşlemek uzun ve zor olur kafamda şöyle bir şey oluştu bot gibi bir şey sayesinde o sık sık parlaklığı değiştirir.

Control Center (3.0)çalışmadı başka bir Tulpar'ın sürümünü denedim.
Monster Control Center olması lazım bizim için.
Yarin 12-15 arasi bol vaktim var o sirada geriye kalan undervolt ayarini da yapacagim.

Klavye ile uğraşmaya değmez bence yapacaksan OC ayarlını dene az az artırıp azaltarak ben Eren hocam ile yaptım 1. denemde mavi ekran verip yeniden başlatı korktum sildim o günden sonra denemedim aslında Monster'ın programı üzürinden ayar yapınca belli yerden sonra uyarıyor o ayarları deneyebilirz.

Xmg yi kullanma Monster diyordu yabancı merkezli programları kullanmayın sonra biz uğraşıyoruz
O da dogru, sorun olursa kullanici hatasi...

koddu programa eşlemek uzun ve zor olur kafamda şöyle bir şey oluştu bot gibi bir şey sayesinde o sık sık parlaklığı değiştirir.
Tabii ki zor... Neyse hic kurcalamayalim bence...

Control Center (3.0)
O Clevo kasalarin centeri.
Klavye ile uğraşmaya değmez bence
Bence de...
Evet kendi programi diye guveniyorum.
Yarin 12-15 arasi ayari halleder SS atarim.
Iyi geceler hocam

Sorun olursa kullanici hatasi...

Sorun olmaz yüzde 99 donanımsal en kötüsü format atılır o kadar.

Evet kendi programi diye guveniyorum.
Yarin 12-15 arasi ayari halleder SS atarim.

Boş vaktin olunca bunları bak bence.
1-OC ayarlı.
2- işlemci Turbo Boost kapatma.(facebook grubunda konusu geçiyor kaç yıldır 10 derece işlemci düşürüyormuş)
3-ofis modunda oyun oynama (FPS kilidini 400 yap ben ofis modunda Valorant giridim işlemci ve ekran kartı 10'ar derece düştü nasıl oldu bende anlamadım zamanım olmadı tekrar bakamadı)

O sıcaklığı ayarlamak demek güç kısılması demek. FPS düşecek bazen drop yiyecek. Yukarıda yazdığınız bilgi de yanlış. Tongfang kasalarda da ısınma sorunu mevcut. Gidin Monster'ın YouTube'da kendi incelemelerine bakın.

Kaıtılıyorum, TongFang kasalarda ısınma sıfır demek yalan.
Ama Clevoya göre az ısınıyor demek doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…