İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce yeni bir şey test ettim. Bu yeni kontrol merkezi sürümünde mux açık ve dynamic boost'u etkinleştir dediğinizde yer yer ekran kartının inanılmaz güç tükettiği seviyeleri gördüm. Bunlar kısa süreli oluyor ancak bu yeni sürümde oyun performansını artırmak için ince dokunuşlar yapmışlar orası kesin. Daha önce max 131W görmüştüm. Şimdi ise God of war'da (ultra-ultra+ ayarlarda) ekran kartının kısa süreli 137W ile 143W arası güç çektiğine şahit oldum.

Dosya Ekleri

• 1648283412045.jpg
    189,7 KB · Görüntüleme: 58
@timelook evet yenisi daha iyi, ben de 3.8.42 kullaniyorum sorun yok.

Win 11 kurulu pc de . Fan kontrolünü bir de etkinlestirdim ilk aldığımda soğutmadi nerdeyse 90 dereceleri gördü pc bende standart ayarlara geri aldım duzeldi en fazla 79 derece görmüştüm. Mux perfonsini mshybird de degilde dgpu da 130 w yapip denemistim aksam dediginiz sekilde de deniyim ama gene takilacagini düşünüyorum. Aksam dgpu e alip oyunda denedim fps droplar yedim. Galiba benim pc de veya kerem arkadasin dedigi gibi benim formatta sorun var. En olmadi gonderip bi de onlara formatlatayim.

Monster müşteri hizmetlerini fan hatası durumu için aradım. Fan hatasını biosdan dgpu ya çevirdiğim için bios bir şey dedi orda hatırlamıyorum ama kilit varmış onu devreye sokuyormuş mu neymiş. Format atın düzelmezse gönderin diyolar. Çıldırdım formatı duyunca. Alalı 20 gün oldu cihazı kullanamadım doğru dürüst dedim bir de biosdan dgpu ya almak pcyi garanti dışında çıkarıyormuş pc yi haberiniz olsun. Nasıl dedim mux switch özellği var diye pc satıyorsunuz ama özelliği kullanınca garanti dışına çıkıyor dedim evet dedi
Bilgisayar bilgim giriş seviyesi diyen birinin bu laptopu almasını önermiyorum kesinlikle
Gidin Monster servisine onlar cihazı kursun siz kurunca sorun çıkıyor hocam.
Bu arada freedos sattığımız ürünün formatını biz yapmıyoruz dediler.

Öyle bir şey yok hocam MUX için millet 2K 3K daha fazla ödüyor bu özellik için garanti bozan durumlar;
1-sıvı teması.
2-darbe alma, yere düşme vs.
3-modlu BIOS atma.

Merhabalar batarya süresi hakkında bilgi verebilecek var mı acaba? Kaç saat gidiyor oyun oynamadığınızda. Video izleyip kod yazmak mesela.

Merhabalar batarya süresi hakkında bilgi verebilecek var mı acaba? Kaç saat gidiyor oyun oynamadığınızda. Video izleyip kod yazmak mesela.
hocam ofis modunda video izlemek, internette gezinmek gibi işlemlerde tam batarya 75 dk civarı götürüyor beni.

1,5 saat kadar.
Detayli ayar ile 2 saat olur.

Hocam bu monster iyi hoş da bu batarya işi nedir ya. Benim evde elektrik kesintileri için jeneratör var o da 60-65 götürüyor zaten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…