İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişisel tavsiyedir almayın aldırtmayın Gpu fanı kilitlendi şimdide çalışmıyo servive gidecek pc yi alalı bir ay oldu hiç bir defa ağız tadıyla kullanamadım. ALMAYIN.

Kişisel tavsiyedir almayın aldırtmayın Gpu fanı kilitlendi şimdide çalışmıyo servive gidecek pc yi alalı bir ay oldu hiç bir defa ağız tadıyla kullanamadım. ALMAYIN.
Sizinki şanssızlık olmuş, 1,5 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Emin ol istisnasın
Bu biraz abartı oldu:
@KartalPCMaster
@KeReM BeY
@timelook (bizimkine bir benzer model)
ve konu üzerine bakarsanız bir süredir sorun yaşamayan kişiler çok.
Siz istisnasınız bir nevi.

@BaranHB hocam hala sorunsuz T5 v21.6 kullanıyor musunuz?
Full RGB, sırf o Full RGB için faremi Full RGB alacağım.
Hocam bahsettiğin Monster Kontrol merkezi mi ? Benim ki 3.8.35.0 sürümünde nasıl güncelleyebilirim ?
Bence kalsın böyle, güncellemesi dert.
Hocam bahsettiğin Monster Kontrol merkezi mi ? Benim ki 3.8.35.0 sürümünde nasıl güncelleyebilirim ?
Ki 3.8.42'de sorun yaşayanlar olmuş.

Gayet memnunum,bazı oynamalar ile C23 skorlarımı falan arttırdım işlemcinin hem performansı arttı hem de sıcaklık değerleri çok daha iyi hale geldi.Şuan tek sorunum bazen sol taraftaki fan'dan normalden daha kalın bir ses geliyor.Hızlı döndüğünde oluyor bu,başka da bir derdim yok.

Yukarıda bir arkadaş Kontrol merkezini güncelleyince GPU'nun çektiği watt arttı demişti o yüzden yapmak istiyordum aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…