İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@BaranHB Bende de win 11 kurulu. Program ekle kaldır kısmından monster kontrol merkezini sildim. Daha sonra güncel sürümü indirdim ve kurdum. Yalnız kurarken eski sürümü silmek ister misiniz dediğinde evet cevabını verdim. Bu arada 21.6'da timsespy değerleriniz nedir baran hocam?

@499337 bu arada OC yok orada. Mux açık ve D.B.2 etkin sadece onu 5W'dan 15W'a yükseltim o kadar.
Bu arada ben bu drrr sesini hiç yaşamadım. (Bende ki sürüm v20.4)

Yeni sürümü kurduktan sonra fan'dan gelen drrr sesi geçti mi?
TimeSpy testini yapmıştım da epey oldu hatırlamıyorum.
Cinebench R23 testinde 13.700 skor almıştım en son.

Yeni sürümden önce drrr sesi bende hiç yoktu. Nasıl bir ses olduğuna dair bir fikrim yok. Yeni sürümden sonra da bende herhangi bir ses olayı yaşanmadı.

@499337 Eki Görüntüle 1345908Eki Görüntüle 1345913 fotoğrafta işaretli olanları USB den yükledim. Geri kalanı siteden
Ben sordum usb dan draver meselesini adam usb yi taktığınız anda içindeki driverlar güncelleniyor öyle yükleniyor dedi.
Evet bu ses bende de oluyor.
Çok nadir duysam da oluyor yani,sadece sol taraftaki fan sanki bişeye sürtüyormuş gibi drr sesi çıkartıyor.Bu kontrol merkezi kaynaklı mı yoksa dGPU kaynaklı mı anlayamadım.
Hayır o fandan geliyormus borularla alakalı sorunmus yani çözümü yok zaten cok rahatsiz etmiyosa gerek de yok. Benim dedigim diir sesiyle beraber takılma. Link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu viedo size mi ait?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…