İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş v25.1.2 için bir inceleme yapmış. Videoyu izlediğimde çok şaşırdım. Bu yeni sürümde sıcaklıklar inanılmaz seviyede ki db 2.0 varsayılan (5W) konumda. Yani bunu daha yüksek seviye'ye çıkarsalar işlemci yanacak neredeyse. İlgili video burada.

Ayrıca yorumlarda şu iki mesaj dikkatimi çekti. (görsel aşağıda)

Benzer bir durum ideapad gaming 3 3060 için de geçerli. Onda da işlemci 85 derecelere çıkıyor ki o da gpu açısından 70-85W çektiği halde böyle. İlgili video burada.

Dosya Ekleri

• gow - Kopya.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 52
Daha önce de microsoft'un setini kullanmıştım ve 5-6 yıl gitmişti. Şimdi ise şunu aldım. Beni uzun süre götürür diye tahmin ediyorum.

Umarım oyun için almadınız.
Hocam oyun için kullanıyorum. Lakin ben multiplayer ya da online oyunları çok oynamıyorum. Zaten yaş 40'a yaklaştı ki online oyunlar çok zaman aldığı için 3-4 yılda bir mmorpg dünyasına girip çıkıyorum. (en son atlas mmorpg oynadım ve 1100 saatim var) -) Özetle benim için led ışıklar ya da full rgb gibi detaylar tamamen gereksiz. Aynı şekilde gecikme gibi pro oyunculuk detayları da beni etkilemiyor. O işleri gençlere bıraktım ben.

O zaman sıkıntı yok iyi günlerde kullanın.

Anlamadım hocam.
Yanlış yazdığım için sildim.
Neyse tekrardan doğruca yazıyorum:

Viper Mini'de bir çok kişi 6 ay sonra Scrool sorunu yaşamış. Tam karar verdim siparis tusuna basmak uzereyken bunu gormek beni yine cikmaza surdu.

Listemi elimden geldiğince 400TL altı tutmayı deniyorum:
  1. Rival 3
  2. Viper Mini
  3. Deathadder V2
  4. (Başka ilgimi çeken olursa)
◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Bu arada hocam bir oyun videosu çekeyim dedim fan sesi mahvetti valla...
Sizde fanlar o kadar güçlu mu?
Belki sevmedigim tek sey o fan sesidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…