İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hocam fazla uzamadı mı Rival 3 bence iyi sonucta e sporcu değilsiniz olsanız bile bunlardan biri karşılar.
Ben bayramda bu fiyatlar sabit kalırsa.
Rival 3 = 280TL

Gamepower Calypso Rainbow optik mekanik kırmızı Switch: 450 TL

bunları planlıyorum

Hocam ben scrool sorununu göze alamam.
Fare degistirme sebebim zaten o, yoksa tas gibi.

Kablosu bana gore tek eksisi ama yapacak bir sey yok, zaten pro değiliz gunluk oldugu icin ve alanlarin cogunun memnun olmasi nedeniyle Rival 3 alacagim. Bilindik kronik sorunu da yok ama Viper Mini de scrool sorunu yasayan cok olmus.
Eger Itopya'da 280TL olarak devam ederse Beylikduzu magazasindan gidip Rival 3 alacagim. Etrafimda da kullanan cok var Rival 3'u.
Son karar...

Amazon'da 280TL satıyor orada görüp Amazon'dan almak daha mantıklı.

Küçük bir ekleme, bir süredir aktif olarak hediye gelen çantasını kullanıyorum çanta oldukça işlevsel tasarlanmıs iyi bir çanta.
Cihaza zarar gelme ihtimali de az çantada. Iyi korunmuş oluyor çantada.

Selamlar, 2 aydır felan Tulpar t5 v20.3 kullanıyorum. Başta her şey güzeldi fakat birkaç gündür dırr sesi ile birlikte 1-3 saniyelik donup normale dönme belası beni de buldu. İlk gün dırrr diye ses geliyordu. Şimdi ses gelmiyor fakat 1-3 saniye arası tamamen donup hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Bazen 10 dakikada bir bazen de yarım saatte bir sürekli tekrar ediyor. Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi ?

Olası çözümler (Bu sorun yazılımsal):
  1. Windows Performans Ayarını "Dengeli" yapın.
  2. Driverları silip yeniden yükleyin.
  3. Driverları siteden kurduysanız USB'den, USB'den kurduysanız siteden kurarak yenileyin.
  4. Format atın ve 3 adımı yapın.
Ve BIOS sürümünüz nedir?
Bu sorun yazılımsal ama yaşayanlarda çözülemeyen, çözülse de şans eseri çözülen bir türden.
Alan yaşamasın, yaşayanınki düzelsin umarım!
@KeReM BeY

Hadi bakalım 2 ay sonra başa sardık
@germiyan
@Tulpar T5 20.3

Selamlar.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bios sürümüm N.1.07Mon08 1.07.13.00
Monster kontrol merkezi son sürüm siteden indirip yükledim. Zannediyorum 3.8.42
Birkaç saat önce monster kontrol merkezi uygulamasını kaldırdım. Şu ana kadar takılma olmadı. Zannediyorum yazılım sıkıntılı.
Denemeye devam ediyorum.

Evet, biraz daha geriye bakarsak sorun o yazılım gibi.
O sürüm siteden inince sorun yarattı nedense.

Bir süre böyle bakın sorun olmazsa net kararımız bu olur.
Umut ediyorum ki tekrarlamaz ve sorun bu kadar basittir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…