İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Drr sesi donanımsal değil yazılımsaldır bir kez yaşadım göz kırpma süresi kadar youtubedeydim ses açmaya basıp yam ekran kaptım anlık kilitlendi ses çıkardı drr.

Drr sesi donanımsal değil yazılımsaldır bir kez yaşadım göz kırpma süresi kadar youtubedeydim ses açmaya basıp yam ekran kaptım anlık kilitlendi ses çıkardı drr.
Evet, bende 1 kez yaşadim. Sebep olan uygulama %90 Monster Control Center.
Kullanmadan olmuyor ki...
Galiba T7 v20.4'e ait olan Monster CC indirsek sorun olmaz.

Merhaba ben de Tulpar T5 20.3'ü almayı planlıyorum. Konunun başından beri çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama bayağı sayfa var hepsini okuyamadım . Sıcaklar hep 90 derecelerde demişsiniz ama thermal throttle yaparak mı 90 derecede kalıyor yoksa performans düşmeden mi 90 derecelerde kalıyor? Bir de ben depolama olarak 1TB 2.5" HDD takmayı planlıyorum, bunu kendim yaparsam ürün garanti dışı kalıyor galiba, Monster'ın İzmir şubesine götürsem orada HDD takarlar mı benim için (garanti dışı kalmadan). Öğrenci indirimi diye bir şey var bir de onun için herhangi bir belge bir şey gerekiyor mu yoksa direkt indirim mi oluyor? Bilmem gereken ekstra bir şey varsa da eklerseniz sevinirim. @499337 @KeReM BeY

En son RDR2 ulrtada işlemci 92 görmüştüm uzun zamandır oyun oynamıyorum mining yapıyorum sadece Valorant oynuyorum arada Turbo Boost kapatınca 30 derece düştü işlemci ve ekran kartı 60 derecede 0 fan sesi ile oynuyorum.
2.5 HDD takamazsın sadece 1 tane M.2 takabilirsin üstündekinden ayrı.
Öğrenci indirimi için belge vs gerek yok norma indirime öğrenci indirimi diyorlar işte.

@ardacikci HDD takamazsın. Ne yazık ki.
Onun haricinde 94 derece throttle yapıyor, ama oyunlarda max 92 gordum.
Driver sorunu yaşama ihtimali var, okumuşsundur belki.

@VPİLot düzeldi mi sorun?

Evet, bende 1 kez yaşadim. Sebep olan uygulama %90 Monster Control Center.
Kullanmadan olmuyor ki...
Galiba T7 v20.4'e ait olan Monster CC indirsek sorun olmaz.
Monster kontrol merkezini kaldırdığımdan beri bir kere bile dıırrrr sesi ve takılma yaşamadım. Sürekli Microsoft Flight Simulator kullanıyorum. Değişik oyunlar da denedim. Bence suçlu o. Şimdi tekrar kontrol merkezini yükleyip deneyeceğim. Takılmalar geri gelirse daha da yüklemem. Ama turbo fanın düğmesi çalışmıyor o zaman, onu nasıl çözeceğim?

Bilmiyorum, evet tüm olanlar işıginda gizem halloldu mu?
Deneyin, bazı ayarlamalari yapamamak kotu sadece. Eski surumleri deneyebilirsiniz. Ya da başka bir fikrim var o konuda.

Bilmiyorum, evet tüm olanlar işıginda gizem halloldu mu?
Deneyin, bazı ayarlamalari yapamamak kotu sadece. Eski surumleri deneyebilirsiniz. Ya da başka bir fikrim var o konuda.
Denedim olmadı gene yapıyor. Sans işi bu bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Birileri rasgele bir şey yapıyor hatayı vermeyince çözüm o oluyor malesef.

Denedim olmadı gene yapıyor. Sans işi bu bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Birileri rasgele bir şey yapıyor hatayı vermeyince çözüm o oluyor malesef.
Hocam hala sizde mi ürün?
Benimki de şans seseri oldu?
Sizden son bir isteğim var.

Şuan linkini bulamıyorum ama @KeReM BeY hocam size XMG CORE 15 INTEL'in control center'ını atsa. Bir de onu deneyin. Kullanabiliyor musunuz yazılımı, kullanamıyor musunuz? Sorun çıkarıyor mu? Anlamadım gitti herkeş şans eseri rastgele çözüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…