İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Monster tavsiye etmiyor sorumluluğu alırsa atarım.

Drrr sesi tekrardan yapmaya başladı. Bu sorunu yaşayan arkadaslarda son durum nedir? Garantiye veren ya da düşünen var mı

Drrr sesi tekrardan yapmaya başladı. Bu sorunu yaşayan arkadaslarda son durum nedir? Garantiye veren ya da düşünen var mı
En son nasil çozdunuz?
Neyi guncelleyince olmaya başladi.

Donanimsal bir sorunun 2 ay olmayip 2 ay sonra bir anda ortaya çıkma ihtimali zaten az.

@499337 kontrol merkezi versiyonun nedir? Ben 2 aydır hiçbir yazılımı guncellemedim de silmedim de fakat tekrar nüksetti. Online oyunlarda ve YouTube açıkken yaşadım. Belki de 2 aydır rdr2 offline mod vs mafia 2 oynadığım için yaşamadım bilmiyorum

Abra A5 17.2.1 aldım. İşlemcinin Turbo Boost'unu kapattım yoksa sıcaklık kafasına göre 50-70-90 arasında saniyelik git gel yapıyordu. Bir ara yüklenmediğim halde 95 oldu dedim bunda sorun var. Turbo Boost sıkıntı bence, kapattım. Ondan sonra hiç 60 üstüne çıkmadı (ağır oyunları fazla oynamadım oynasam da 70-80 arasında takıldı). 1 TB HDD taktırdım, benimkinde 3 slot var. Hatta Monster mağazasında şunu alacağım şunu taktıracağım dedim öğrenci indirimini direkt yaptılar sormadılar bile -öğrenciyim- ama mantıken üzerimde beyaz yaka kıyafeti olsalar sorarlardı diye düşünüyorum. HDD'yi taktırmam da şu şekilde oldu, dedim ben bu laptopu alıyorum. Ödemeyi yaptım. Sonra bana 1 saate takıp veririz dediler. Beklerken dolaşmaya çıktım 40 dakikada SMS geldi gelip alın diye. Yalnız taşınmıyor, dev bir kutu ve çok ağır. İçinde çanta da vardı bir de kılıf almıştım. Arabayla falan gidin almaya. Ayrıca ben aldığımdan beri üzerine 700 TL bindi ki alalı iki hafta falan oldu. Elinizi çabuk tutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…