İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun hala devam ediyor bende bu arada. Başka sürüm kontrol merkezi veya eski sürümü falan indirip hepsini denedim hepsinde yaptı. Bazen bir gün arayla bazen bir iki gün sonra oluyor. Gün içinde bir defa dırr sesi geldi mi o gün boyunca 20 30 dk da bir sürekli alıyorum. Bu aralar sadece pubg oynuyorum sıcaklıklar havadan mıdır nedir gpu 81 84 arasına çıktı cpu 89 gördüm. Klavyenin ortası el yakacak derecede ısınıyor ama oyunu 10 saniye aşarıya alayım hemen 60 a düşürüyor soğutuyor. Ek olarak Ses problemi de yaşamaya başladım. Pubg de özellikle ateş ayak sesi araba sesi oyun içi konuşma sesinde pcnin sesi 3 4 saniyeliğine kısıyor baya azalıyor. Çok yerde konu açmama rağmen çözülemedi ayarı da yok. Pubg dışında da bir iki yerde denk geldim. Kısacası uzun zamandır uğrayamıyordum buraya keşke çözümlerle gelebilseydim Bu arada kontrol merkezini silip bir hafta deneyecem bakalım arkadaş geçti demiş.

Selamlar gençler epeydir güncellemiyordum burayı, pc de elimde değildi zaten
Sonuç Pc yi garantiye yolladım ve orada bir süre test ettiler sorun yok dediler videoları yolladım elimdeki donmaya dair bir süre daha test ettiler ve sonrasında cihazdaki sorunu tespit eetik diyerek anakart değişimi yaptılar ve geri yolladılar, herhangi bir bilgi gitmemişti cihazda sadece windows lisansı gitmiş oem kodla yüklediğim onun dışında her şey duruyordu

Sorun dırr sesli donma mıydı peki sizin

Hocam iyi günler dilerim, bende 10 gün kadar önce tulpar t5 v20.3 modelinden aldım ancak pc biraz ısınıyor gibi geldi bana siz notebook soğutucu kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz ve fayda etti mi? Ayrıyeten başka önerebileceğiniz bir marka var mıdır? İyi günler dilerim.

@erengore T5 V20.3 kullanıyorum ThrottleStop müdahalesine izin vermiyor cihaz ayarları kilitli görünüyor. Yardımcı olma şansınız var mı?

Sorun dırr sesli donma mıydı peki sizin
Hocam sizde herhangi bir gelişme var mı?
Servise gitti ya... 4 ay sonra ilk defa o ses geldi...
@VPİLot @Dolpysagoben drr sesi 4 ay sonra oldu
Galiba @VPİLot hocam sizin yöntem çalıştı.
Kontrol merkezi gidince düzeldi mi sorun, düzlediyse son çare onu denerim.

Mining bıraktıktan sonra dedim yeni sürüm CC kurayım kurduktan 10 dk sonra drr sesi verdi eski sürüme düşürdüm bir kez bile sorunla karşılaşmadım 1.1.0.51

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…