İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onu yazarken zaten hiç ısınma yapmıyor demedim. Clevo kasaya göre ısınma sorunu yok. Kaldı ki zaten bütün laptoplar ısınır.
T5 V20.3 Hellblade: Senua's Sacrifice Ultra ayarlarda RTX kalite modu açık 80 derece üstüne çıkmadı. Tamamen havalandırma ile alakalı.
Kutudan çıkan adaptör zaten yetersiz güç sağlıyor. Laptopu isteseniz de tam kapasite kullanamıyorsunuz. Peki bu durumda performans kaybı /FPS düşmesi oluyor mu; olmuyor, çünkü elektronik parçalar gelen enerji kadar güç tüketir.

Ben 1,5 saat ultra ayar DLSS kapali fortnite oynadim. 80-100 arasi gitti geldi.

DLSS acikken 100-120 arasi gitti.
Sicaklik degerleri gayet iyiydi.

Kutudan çıkan adaptörün yetersiz olduğunu düşünüyorsanız FPS düşmemesi imkansız. Yetersiz olsaydı hissederdiniz. Ekran kartı veya işlemci yetersiz güçten dolayı kendini yavaşlatır. Gelen güç kadar tüketir tabi fakat tam gücüne ulaşamadığından daha düşük performans alırsınız.

Ama gerekeni aldim.
Bataryayi kullaniyor biraz.

Batarya kullanma olayı çoğu son model laptopta var. Örnek olarak ; bende GP66 var oyuna 100 şarjla giriyorum , çıktığımda 98 97 oluyor. Önceki Tulpar v21.6 da da vardı. Bunu hep yapmıyor bazen yapıyor.
Aynen.
Sicalik iyi FPS olmasi gerekendi.

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende bu ürünle Game Garaj Slayer 7 C2 arasında kaldım. Özellikler birebir aynı. Ancak kafamda bazı sorular var.
1-Oyun oynarken ısınma problemi var mı?(Uzun süreli oynamalarda)
2-Oyunlarda fan sesi nasıl?
3-Kasa hissiyatı nasıl. Menteşeler kırılacak gibi mi duruyor yoksa güven veriyor mu?

Özellikleri aynı değil, GameGaraj'daki dizüstünde ekran kartı 85W, Monster'daki 130W. Arada ciddi performans farkı var.

Merhabalar...
O model ile kullandığım arasında ciddi fark vardır hocam.
Benimki daha güçlü...

1,5 saatlik oyun deneyimim oldu.
Ekran kartı ortalama 81-82 işlemci ise ortalama 91 dereceydi.
Fan sesi var, yüksek ama rahatsız etmiyor.
Menteşeler sağlam.
Kasa hissiyatı cidden iyi. Full alüminyum.

Ama şunu unutmamak gerek Slayer olan MSI GL kasa...
Bu ise TongFang.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…