İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şu DRR sesi muhabbeti hala çözülemedi mi? Ben de genellikle oyun oynarken bir kaç saat sonra yapmaya başlıyor bu durum. Sonra yeniden başlatıyorum düzeliyor fakat sıkıcı ve korkutucu bir durum. Çözümü var ise nasıl bir yol kat ettiniz?

Valla hocam 2 Temmuz dan beri bu sorunu yasamıyorum.Her seyi denedim ama ise yaramamıstı bir anda kendi kendine yok oldu sorun.

Mux switch i kullanmıyorum.Ben de kapalıyken bu sorun oldugu icin mux switch le alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum.

Mux switch i kullanmıyorum.Ben de kapalıyken bu sorun oldugu icin mux switch le alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Hocam zaten büyük ihtimalle MUX kapalı olduğu zaman bu sorunu yapıyor. GPU anlık %0 kullanımına düşüyor sanırsam oyunda iken. O yüzden ekran kartı olarak Intel'in sürücüsü devreye girmeye çalışıyor sanırsam. O yüzden DRR sesi veriyor cihaz ve sonra 3060 tekrar çalışmaya başlıyor. Ben NVIDIA ayarlarından Yüksek Performanslı Nvidia GPU seçeneğini seçtim bakalım bir daha olacak mı.

Evet o sebepten dolayı olabilir dusununce mantıklı.Bende de yüksek performanslı NVIDIA secili o zamanda bu sorun oldu ama bidaha olursa Biostan mux switch denemek mantıklı gozukuyor.

Evet o sebepten dolayı olabilir dusununce mantıklı.Bende de yüksek performanslı NVIDIA secili o zamanda bu sorun oldu ama bidaha olursa Biostan mux switch denemek mantıklı gozukuyor.
Control Center işi bozuyor olabilir hocam. Onun için servisle görüşmek lazım aslında hepimiz bir anda Şikayet Var'a yazsak bu duruma el atarlar gibime geliyor.

Telegram grubu kursak t5.v20.3 kullanıcıları diye sonra da monster memnuniyet ekibine yazarız. Böyle daha etkili olur

Telegram grubu kursak t5.v20.3 kullanıcıları diye sonra da monster memnuniyet ekibine yazarız. Böyle daha etkili olur
Bu da olabilir hocam çünkü gerçekten baş belası bir hata hani XMG'nin control centerını felan kurmak istemiyorum. Neden bu cihazın control center'ı var iken diğer cihazlarınkini kullanayım ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…